2777
2789
عنوان

چرا خدا هم بین بنده هاش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست
حالا خوبه همون پیامبر دختر ۹ ساله صیغه میکرده

😂یه چیزی از اینستا و دور و بر بهت رسیده فقط فکر نکردی راجبش دیگه ریپ نزن روم سر صبی حوصله ندارم تحریفات تورو جواب بدم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

کجای کامنت من نوشته بود رابطه جنسی؟ 😏امثال غیر ما نخود آش نباشن خوب میشه

یکی باید باشه جلو شما رو کرفت وگرنه همینجور برا خودتون خیال بافی میکنین و به گزافه گویی تون ادامه میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂یه چیزی از اینستا و دور و بر بهت رسیده فقط فکر نکردی راجبش دیگه ریپ نزن روم سر صبی حوصله ندارم تحر ...

والا منم حوصله ندارم با توی عتیقه بحث کنم ک ذهنت و افکارت برا عهد بوق

یکی باید باشه جلو شما رو کرفت وگرنه همینجور برا خودتون خیال بافی میکنین و به گزافه گویی تون ادامه می ...

لابد اون یکی هم تویی 😂تو اول یاد بگیر عین ادم نظر بدی بد بیفت وسط حتی کامنت منم تحریف کردی مغزت پر از اطلاعات زرده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

رابطه دختر پسر گناه؟ پس کشور دیوار چینی کنین کشورو زنونه مردونه کنین دیگه  واقعا توی قرن ۲۱ ام ...

یکم حریماش فرق میکنه

و لطماتشم متفاوته

درد جدایی از همکار، دوست، دوست صمیمی و همسر یکی هست؟

بخاطر تفاوت ما آدما، رفتارامون، نیتامون و رعایت حد و حدودات الهی رفتار خدا هم با ما متفاوته

رابطه دیوار چین و مراعات عرفیات قیاس مع‌الفارقه

نه خیابون و کشور دیوارکشی بشه و نه حالت ولنگار و آزادی بدون حد و حصر

نه افراط و تفریط

بیش از نود درصد نتیجه‌اش به نفع خانم‌هاست

فرض کنید شما و همسرتون زندگی خوب و شیرینی دارید و فرزندانی در این بین فردی بدون حفظ حریم شما وارد زندگیتون بشه و همه داشته‌های شما رو بخواد صاحب بشه!! شما مشکلی ندارید؟ یا اینکه در عین تعهد به یک زندگی یکی از شرکای زندگی پاشو از حد و گلیمش بیرون بذاره و پای فردی دیگه به زندگی شما باز بشه که اومدنش همان و گسستگی و فروپاشی زندگی شما همان؟

پس هم ما باید حریما رو نگه داریم و هم جلوی کسایی که حریم خودشون نگه نمیدارن بایستیم

حریما رو کی تعیین میکنه؟ 

دین، قانون و عرف عقلای جامعه درسته؟

یه نمونه عقلی خدمتتون عرض کنم

خانم جامعه‌شناسی از انگلستان برای یه کنفرانس اومده بودن ایران و درباره این مسائل مستند صحبت می‌کردن و نکته عجیبی که در تحقیقات میدانی و تجربی بدست آورده بودن: هیچ کدوم از خانم‌های مورد بررسی از این وضعیت که به صورت موقت و هر از چند وقت دوستی داشته باشند راضی نبودن و احساس آرامش نداشتند

نوعا مسیحی یا بدون اعتقاد بودن

تحصیلکرده و ورزشکار و صاحب درآمد

نوعا بین دوستی و ازدواج دنبال ازدواج بودن

و وقتی میدیدن که انگار فرصت و موقعیت ازدواج براشون فراهم نمیشه سعی میکردن در همین روابط دوستی صاحب فرزند بشن

وقتی ازشون سوال میشد که چرا

به خودشون حق میدادن که فرصت، حق و لذت مادر شدن رو تجربه کنن ولو اینکه مردی که بهشون پایبند باشه و همراهشون باشه رو نداشته باشن و مجبور باشن به تنهایی سختی و مشکلات این تصمیمشون رو به عهده بگیرند

پس حتی تو آزادانه‌ترین روابطم انتظار داشتن حریم هست و آزادی مطلق دروغه

و نتیجش بی‌بند و باری مردان هوس باز و با شعار حمایت و آزادی برای زن بدترین و بیشترین لطماتو دارن میزنن 

داستان فریادهای آزادی امروز برای زنان و کنار گذاشتن حجاب اجباری داستان خر برفت و خر برفت شده که بعضیا با صدای خوش و با رقص و آواز خوش همراهی میکنن چندتا حرکت آکروباتیکم مهمان می‌کنن!!!

باید دقت کنیم نشه یه روز حسرت همین چیزا رو بخوریم

تمدن چند هزار ساله ایرانی همیشه با عفت و پاکی بانوان همراه بوده که نتیجه فرهنگ و قوانین و حدودی هست که عقلای قوم از ماد تا پارس و ایلام و تا کنون وضع کرده بودن