2777
2789

خیاطی رو یاد بگیرم یا مژه کاری رو؟

از کدومش میشه بیشتر پول دراورد؟ پولش برام مهمه

وگرنه به جفتش علاقه دارم زیاد

از اطرافیان خودتون که دیدید کدوم زمینه موفق تر بودن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیاطی رو‌یاد بگیری بخای کار کنی سرمایه باید داشته باشی، ولی مژه فقط یاد بگیری کافیه سرمایه نمیخاد، از این جهات باید فکر کنی، دو‌مقوله ی جدا از هم هستن

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪
از مژه کاری بیشتر میشه درامدش یعنی؟

بله عزیزم تو شهر ما که خیاط به شدت کم شده پارچه ها رو دستمون باد کرده خیاطهایی که هستن هم با وعده سره دو هفته تحویل میدم پنج  شش ماه علاف میشیم

خیاطی به نظرم بهتره

همیشه تااااا ابد برات کار هست، ولی مژه سه چارسال دیگه کلا از مد میافته خز میشه، ولی اگه خیاطی یاد بگیری تا اونموقع یه خیاط مااااهر شدی و خیالت هم راحته همیشه کار داری

بله عزیزم تو شهر ما که خیاط به شدت کم شده پارچه ها رو دستمون باد کرده خیاطهایی که هستن هم با وعده سر ...

بعد به نظره شما خیاطی تو چه زمینه ای بهتره؟

لباسایه شب و سنگین 

یا مانتو و سفارش گرفتن چیزایه ساده تر؟

خیاطی به نظرم بهتره همیشه تااااا ابد برات کار هست، ولی مژه سه چارسال دیگه کلا از مد میافته خز میشه، ...

بعد به نظره شما خیاطی تو چه زمینه ای بهتره؟

لباسایه شب و سنگین 

یا مانتو و سفارش گرفتن چیزایه ساده تر؟

بعد به نظره شما خیاطی تو چه زمینه ای بهتره؟ لباسایه شب و سنگین  یا مانتو و سفارش گرفتن چیزایه ...

هرچیزی که خودت بیستر دوست داری و بهتر انجامش میدی

فعلا از پایه شروع کن به مرور که پیشرفت کنی دستت میاد تو کدوم موفق تری ،نازکدوز یا لباس شب

از چه بابت و نظر میگی خیاطی؟ انقدر به خدا فکر کردم مغزم درد میکنه 

خیاطی حرفه ایه که کار همه کس بهش میفته مخصوصا اگه خیاطی طرف زبانزد باشه مشتری همه جا براش پیدا میشه . ما خانوادگی لباس دست دوز خیلی دوست داریم و یه خیاط خوب واسه خودمون داریم که به همه معرفی میکنیم و حسابی هم کار میکنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792