shniftyw مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 993 عنوان 😭😭😭😭😭چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 18 پست شدیدا از خودم متنفرم واقعا متنفرم ازدواج کردم ولی ب یاد کسیم ک دوسش داشتم چکش میکنم بیرون میبنمش قلبم میلرزه واقعا موندم چرا اینجوریم در صورتی ک اون بازیم دادخانوادش قرار بوده دختر داییشو براش بگیرن ولی بازم دوسش دارم وای نمیدونم چکار کنم از این حس مضخرف ازاد شم😭😭😭🥺 1402/05/08 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 993 چن وقته اینجوری هستی فدات من الان نزدیک ۹ ماهه اینا یادم رفته ها تا حدودی ولی بازم ی وقتا بی قرارم همش همه چیه شوهرمو با اون مقایسه میکنم بو عطراشون همه چیشون دیگه اوتجوری دوسش ندارما مث قبل چون میتونست مث ی مرد باشه بازیم نده وابستم نکنه ولی خوب به یادشم
zendgimsarii عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 209 من الان نزدیک ۹ ماهه اینا یادم رفته ها تا حدودی ولی بازم ی وقتا بی قرارم همش همه چیه شوهرمو با اون م ... اینجا نمیشه خیلی حرف زد درخاست دادم قبول کن فدات
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 993 اینجا نمیشه خیلی حرف زد درخاست دادم قبول کن فدات باشه