2777
2789
عنوان

بتای ۳۳ یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 24 پست
بچه دومه بعد از چهارده سال انشاءالله که خیره

به سلامتی، خدا بچتو نگه داره، تودلیت هم حفظ کنه. بی بی چک زده بودی؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قربونت برم عزیز، بله سه تا بی بی چک زدم ولی خط دوم خیلی کم رنگ بود ولی دیده میشد قشنگ

ای جانم.. گلم این ماه که باردار شدی دارو مصرف کرده بودی؟ چیکارا کرده بودی؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نترس امیدت به خدا باشه  مطمئنن ناامید نمیشی

نترس امیدت به خدا باشه. خیلی قشنگ بود♥

ای جانم.. گلم این ماه که باردار شدی دارو مصرف کرده بودی؟ چیکارا کرده بودی؟؟ 

هیچ دارویی استفاده نکردم تقریبا یکساله اقدام کردم، از نظر روحی تازه آماده گیشو پیدا کردم وگرنه باید خیلی زودتر اقدام میکردم

نترس امیدت به خدا باشه. خیلی قشنگ بود♥

موقعی خدا وجودش رو‌نشونم داد ک دیگ از هرچی دکتر و دارو امپول سونو بود خسته شده بودم 

قشنگ امپول اخری ک زدم گفتم این ماه شد ک شد نشد دیگ دکتر نمیرم اگ خاست خودش میشه 

گفتم دیگ خسته شدم 

دیگه تموم 

و من اون ماه دیگ پریود نشدم 

خدا حواسش ب همه بنده هاش هست به همه اونایی ک دلشون شکسته ❤️

موقعی خدا وجودش رو‌نشونم داد ک دیگ از هرچی دکتر و دارو امپول سونو بود خسته شده بودم  قشنگ امپو ...

اره واقعا. شدید با حرفت موافقم♥

هیچ دارویی استفاده نکردم تقریبا یکساله اقدام کردم، از نظر روحی تازه آماده گیشو پیدا کردم وگرنه باید ...

خوب کاری وقتی شرایطت اوکی شد شروع کردی😊