2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
خونریزی که داره😩 ولی با بستنی کمپرس یخ میشه کنترلش کرد

حاضرم درد بکشم ولی خونریزی نکنم😂🚶🏻‍♀️

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=303099144]حاضرم درد بکشم ولی خونریزی نکنم😂🚶🏻‍♀️[/QUOTEاره خیلی بده بستگی ب بدن هر فرد فرق میکنه من تو خانوادمون کلا خیلی خونریزی میکنم ولی بقیه میشکن همون گاز میندازن بیرون دیگه خون نمیاد

انشالله مال شما نه درد داره نه خونریزی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

دوتا جراحی کردم چون رو عصب بود

یکی رو کشیدم

فردام باید یکی دیگه رو بکشم 

به نظرم بهترین کاری بود که کردم چون نخ دندون عذابببب بود کلیم غذا جمع میشد

بعدم تا یه سنی باید بکشی بعدش دیگه باعث عفونت میشه و اینکه همون رشدش دندونای دیگتو بهم میریزه

I need a life that isn't just about needing to escape my life🎈 STAY✨ ARMY✌
من یکیش کامل دراومد یکیشم نصفش توی لثمه  حقیقتا یدونه دندون اضافه هم دارم میترسم بکشم

همدردیم..من شنبه باید برم بکشم

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

احتمالا فکت جا نداره برای دندون عقل و به بقیه دندون عقلا فشار میاره

منم ۴ تا دندون عقلم نیش زده بوده 

دکتر ترمیمی گفت نکش ولی دکتر ارتودنسیم گفت بکش ریسک نکن یک وقت بقیه دندونا بهم میریزه

موقع کشیدنش که سری چیزی نمیفهمی

بعدشم ژلوفن بخوری حله

من دوتا دوتا کشیدم

یبار ۲ تای سمت راست  یبار ۲ تای سمت چپ

یکیشونم نزدیک عصب بود احتمال سری داشت بعد کشیدن ولی خداروشکر سر نشد

احتمالا فکت جا نداره برای دندون عقل و به بقیه دندون عقلا فشار میاره منم ۴ تا دندون عقلم نیش زده بود ...

وای مرسی خیالم راحت شد که گفتی❤️