madmanjonn مدیر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6417 عنوان خرید طلا | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست در حد ۶۰ تومن میخوام بخرم دو دلم که پایین میاد یانه بنظرتون پایین تر نمیاد چند روز دیگه بخرم خدایا مراقب عزیزانم باش❤ 1402/05/07 | 18:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faaaa1398 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2144 ظریف داشتم قبلا مدام میشکس دست دوم بخری بصرفه تره ولی از جایه مطمئن
جمیلههههههه عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 644 دست دوم بخری بصرفه تره ولی از جایه مطمئن آره راست میگی طلای مستعملم خوبه
باقالی_پلوباگردن عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 808 بچه ها راستی من یه انگشتر خریدم۱۲ گرمه طرح ورساچه اسباهاش چی بخرم دستبند یا النگو؟ کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6417 بچه ها راستی من یه انگشتر خریدم۱۲ گرمه طرح ورساچه اس باهاش چی بخرم دستبند یا النگو؟ هر سبکی میپسندی من میخوام النگو بخرم نگهداریش راحت تره خدایا مراقب عزیزانم باش❤
باقالی_پلوباگردن عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 808 هر سبکی میپسندی من میخوام النگو بخرم نگهداریش راحت تره خودمم دلم به النگوعه اما بیرون بقیه میگن دمده شده و اینا النگو بندازی ۶ تا جیرینگ جیرینگ صدا بشه حیف جاری ندارم وگرنه میرفتم رو مخش🤣 کاربر جدید نیستم مشکلات زندگی مو مجبور شدم با یه کاربری دیگه باهاتون درمیون بزارم وگرنه خیلی هاتون جزو دوستای عزیزمین .
نیکان(شیرین) عضویت: 1392/02/08 تعداد پست: 8223 دراز مدت پس انداز بشه پس سود میکنی حتما بخر خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6417 خودمم دلم به النگوعه اما بیرون بقیه میگن دمده شده و اینا النگو بندازی ۶ تا جیرینگ جیرینگ صدا ... منم ۳ تا دارم ۳ تا دیگه هم میخوام بخرم برم رو اعصاب جاری دور از شوخی جای ما همه ۶ تا به بالا النگو دارن خودمم داشتم اول زندگی برای خرید خونه فروختم الانم شوهرم اصرار داره بخرم خدایا مراقب عزیزانم باش❤
madmanjonn مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 6417 پس سود میکنی حتما بخر فردا مامانم بیاد بچه هامو نگه داره میرم بخرم الان شوهرم رفت سرکار خودمم حالم خوب نبود نرفتم خدایا مراقب عزیزانم باش❤
شادی_مادرشوهرم_صلوات عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 5892 https://eitaa.com/rozmareham,خوشحال میشم بیای به کانالم و مهمون خونم شی❤️ترغندای خونه داری اشپزی مادرانه زیبایی با چاشنی طنز عکسهای شما شوالاتون عکس نوستالوژیلینکو نکه دار بعد باز کردن بزن برای سلامتی بچه هام دعا کنین