2777
2789
عنوان

اسب تعزیه پسرمو گاز گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3020 بازدید | 134 پست
با یه سریا نباید بحث کرد شنونده خودش باید عاقل باشه استارترم اگه بچش براش مهمه باید ببره واکسن بزنه ...

بردمش گلم 

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘
خوب کاری کردی عزیزم سلامت باشه پسرتون

فدات عزیزم ممنون از دلداریها وهمدریهاتون🌹🌹🌹🌹

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر عزیزم انشاالله که چیزی نیست  دوز های بعدی رو هم حتما سر وقت ببر

ممنون چشم گل خانوم🌹🌹🌹😍😍😍❤️❤️❤️

میبخشید سگی ک واکسناشو زده اگر گاز بگیره بازهم باید بریم واکسن خاری بزنیم 

سلام نه

هرکسی برای اینکه دلش آروم بگیره یه کاری می‌کنه یکی می‌نویسه،یکی می‌خونه،یکی نقاشی می‌کنه....                        منم وقتمو با حیوونا می‌گذرونم:)))))
آخه خودش میخواد احمال کاری کنه چرا میاد فکر اشتباهشو به بقیه هم میگه  اونم برای بچه مردم واقع ...

عزیزم چرا باید اینطوری کنم؟ اتفاقا من از بچگی با حیوون بزرگ شدم

از سگ گرفته تا اسب و مرغ و خروس اطلاعات غلط ندادم گفتم شاید هاری نداشته باشه:/

هرکسی برای اینکه دلش آروم بگیره یه کاری می‌کنه یکی می‌نویسه،یکی می‌خونه،یکی نقاشی می‌کنه....                        منم وقتمو با حیوونا می‌گذرونم:)))))
ول کن عزیز برای کسایی که به فکر خودشونو سلامت خودشون نیستن توضیح نده اتفاق یباره دیگه خودشون چوبشو ...

چوبشو خوردم گلم

بر اساس تجربه گفتم منم نگفتم نبره

اتفاقا گفتم ببر

باید به مرگز بهداشت مراجعه کنی برا واکسن هاری فک کنم

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍
میبخشید سگی ک واکسناشو زده اگر گاز بگیره بازهم باید بریم واکسن خاری بزنیم 

ببین باید حواست باشه ببینی اگه سگ قبل گاز گرفتی با حیوونی در ارتباط نبوده مشکلی نیست

ولی اگه با سگ دیگه ای در ارتباط بوده بزنی بهتره

درسته امروز بردمش بهداشت هم کزاز زدن وهم هاری حتی توشکمش دور اون خراش ها هم واکسن هاری رو تزریق کرد ...

خداروشکر 

چوبشو خوردم گلم بر اساس تجربه گفتم منم نگفتم نبره اتفاقا گفتم ببر

عزیزم دور از جونت

چه اتفاقی براتون افتاد؟

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

این طرز تفکر راجب حیوونا اشتباهه من خودم سوارکارم ببین تا وقتی اشتباه رفتار کنی باعث این حوادث میشه ...

درسته اما تو مراسمات اینقدر سرصدا وناآرامی وجود واره که حیون هم دچار استرس میشه ممکنه خطاکاری کنه نمیشه اعتماد کرد

چیشد بچتون خواهر ...حالش خوبه انشاءالله

ممنون عزیزم بله خداروشکر بردمش بهداشت واکسن زد هنوزم داره  میزنه چون۵مرحله ایه🌹🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792