2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند هفته جنسیت رو نشون میده ان تی؟

ان تی ۱۲ هفته میشه جنسیت درست نمیشه ولی ۱۸ هفته انومالی صد درصد میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حالا خداکنه  برامن درست باشه ولی گفت شهریور با ۱۰۰ درصدی بهت میگم

دوست داری پسر باشه؟انشالله اول سالم باشه بعدش به دل خودت باشه اگه ۱۳ هفته رفتی جای خیلی خوبی هم رفتی معمولا میگن پسرا رو زود تر تشخیص میدن سر دومی من رفتم دکترش عالی بود ۱۳ هفته هم بودم گفت پسر گفتم سر بچه اولم اشتباه گفتن برگشت بازم دقت کرد گفت بدون شک میگم پسره دلتو صابون نزن که غلط گفته باشم یعنی بدون هیچ ذره ای شک بهم گفت پسره انومالی هم رفتم گفت پسره ولی سر اولی اشتباه گفت احتمالش همون ۸۰ درصد که گفته پسره ولی خب تو‌جای پیش کسی نگو بعد انومالی دیگه صد در صد میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دوست داری پسر باشه؟انشالله اول سالم باشه بعدش به دل خودت باشه اگه ۱۳ هفته رفتی جای خیلی خوبی هم رفتی ...

اره چون بچه اولم دختر   دلم میخواد جفتش دیگه جور یاشه  چون دیگه نمیارم  دلم میخواد پسر باشه  جاش خیلی دقیق  ب سختی نوبت میده  ولی تا الان خطا نداشته  برا کسی

اره چون بچه اولم دختر   دلم میخواد جفتش دیگه جور یاشه  چون دیگه نمیارم  دلم میخ ...

انشالله سالم و خواسته دلت با خواسته خدا یکی باشه منم دو تا بچه هام پسر هستن هم جنس آدم اولش یه جوری میشه ولی بعدش همین که می بینه سالم هست براش کافیه هم جنس هم برا خود بچه ها عالیه جفت شدن هم واسه پدر مادر 😁

مبارکا باشه  عزیزم اخه اینجا سونوش خیلی  دقیقه میگن  اما خداکنه سالم باشه و بد& ...

خیره ایشالا

ایشالا همون که میخوای باشه

منم معتبرترین سونو تهران رفتم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 ان شالله عزیزم اره بچه اولم دختر بود دلم میخواد دیگه پسر باشه چون اخریشه هم پسر داشته باشم هم ...

ایشالا

خدا دخترتو خفظ کنه و توراهی هم ایشالا پسره

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40