2777
2789

سلام عزیزم

یکی از دوستانم بهم پیشنهاد زاج سفید رو داد �نکه گفت من دو سه سال استفاده می‌کنم اصلاً عرق نمی‌کنم و وقتی شما مام استفاده می‌کنی احتمال داره که زیر بغلتون تیره‌تر بشه چون داخلش مواد شیمیایی داره � زاج سفید رو خریدم و دارم یک هفته است استفاده می‌کنم و نتیجه گرفتم �ق کم می‌کنم و اصلاً �قم بو نداره گرچه قبلاً هم خیلی عرق نمی‌کردم ولی زاج سفید کلاً عالیه چون هیچ مواد شیمیایی داخلش نداره

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم یکی از دوستانم بهم پیشنهاد زاج سفید رو داد �نکه گفت من دو سه سال استفاده می‌کنم اصلاً عر ...

منم اصلا مام استفاده نمیکنم ولی الان چون تابستونه واقعا دیگه مجبور شدم 

اولین وآخرین بار۶سال پیش بود

آخه زاج سفید  هم شنیدم ضرر داره 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
پس چرا برای بعضیا هم رنگ پوست بدنشونه😭😭

من خودم یه مدت زینک استفاده کردم برای زیر بغل به مدت ۳ یا ۴ سال زیر بغلم مث پوست بچه ها سفیده الان 

ولی چون ضرر داره دیگه استفاده نکردم 

خواستم بگم روش هایی هست که تیرگی میره

من خودم یه مدت زینک استفاده کردم برای زیر بغل به مدت ۳ یا ۴ سال زیر بغلم مث پوست بچه ها سفیده الان&n ...

خوشبحالت😭😭😭

منم میخوام سفیدشه

آخه مگه من چندسالمه😭😩

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
منم اصلا مام استفاده نمیکنم ولی الان چون تابستونه واقعا دیگه مجبور شدم   اولین وآخرین بار ...

ممطمئن باش � این مام‌های شیمیایی عوارضش کمتره الان تابستونه اتفاقاً خیلی هم جواب داد من هم خودم استفاده می‌کنم هم همسرم عالیه عالی 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...