2777
2789

حالا این ک مستقیم گفته کارقشنگی نیس و حس بدی میده یه خورده...ولی زندگی مشترک همینش قشنگه ک با کمک پیش بری و هرچیزیو رو دوش یکی نذاری..من خودم خانه دارم ولی بنظرم زن شاغل چ اشکالی داره برای بهترشدن شرایط زندگیش خرج کنه...اگه اینجور مستقیم رک نمیگفتن بهتر بود ولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلمم درامدم کمه ۷ ۸ تومن

خب انتظار داره ازت الان که اوضاع اقتصادی خوب نیست خیلی از خانما کار میکنن که برای خودشون پس اندازی کنن. اگر خودت موافقی که مقداری از حقوقت برای روز مبدا که اقا نیاز داشت بدی و دیگه انتظار برگشت نداشت باشی. یااینکه رک بگو من از حقوقم چیزی نمیدم همش مال خودم در این صورت ممکنه ایشونم لج کنه که من خرجی بهت نمیدم و برو برا خودت خرید کن

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببخشید ناراحت نشین ازمن این پسرا فقط خواستگار دختر شاغل میرن خودتونم میدونید توی دانشگاه فرهنگیان ...

میدونم عزیزم اره خووشم گف خواستگاری دختر شاغل میرفته فقط

من اکثر خواستگارام همینن😢 نمیدونم چیکار کنم همشون بخاطر کارم میان 

من خیلی بدم میاد. خیلی گدا گشنه ان. بخاطر شغل و حقوق هم میان نه عشق و علاقه

دختر عموی دوستم به خواستگارش گفته بود نمی خوام بعد ازدواج کار کنم ، طرف گفته بود من به خاطر همین شاغل بودنت اومدم خواستگاری ات دیگه 😐💔

خب اینطور بهتره که اول گف منم تکلیفمو میدونم

بله شماالان باچشم بازانتخاب میکنی البته ازایشون بپرس درموردکارای خونه ویابنام زدن ماشین ملک به اسم خانم نظرشون چیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به آشنا بود خانمه معلم بعد شوهرش خیلی پولدار بود ولی خسیس بیرون میرفتن میگف خودت دنگ بستنی رو حساب کن.. یا واسه لباس نامزدی خانمه خودش لباسشو خرید و مرده قرونی پول نداد. بنظرم با مردایی که تا یه خانم حقوق بگیر میبینن چشاشون چهارتا میشه ازدواج نکنید چون بیشتر بخاطر پول و حقوق 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خسیسن ینی؟

نه ببین مشارکت خوبه. ولی این اقا اومده دقیقا همون خرج ماکزیمم که اجاره خونه هست از شما توقع داره! این زرنگه. بیخیال مگه ادم قحطه. با یکی ازدواج کن دستش به دهنش برسه. الان بهش بگی مهریه میگه نه من 2 تا بیشتر نمیتونم بعد متوجه میشی کلا شعار میده که زن و مرد همه چیشون باید برای هم باشه

هستن مردایی که زن شاغل نحوان؟

همسر من

البته که شغل دارم ولی همیشه با زبون خوش راضیم میکنه که بخورم و بخوابم و مراقب بچه ها باشم 

بروز نمیده ولی بزرگترین خواسته اش از من اینه که سرکار نرم

ادای روشنفکرارو فقط درمیاره

از نظر مالی هم تامینم

میدونم عزیزم اره خووشم گف خواستگاری دختر شاغل میرفته فقط من اکثر خواستگارام همینن😢 نمیدونم چیکار ک ...

ماشالله چقدرراستگوهست🙂

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از ی جههاتی راست گفته زندگیا سخت شده

البته اگر وظیفه نشه

ولی نظر من اینه ها پول زن با منته

مردا کار میکنن وظیفه اشونه خرج بدن ولی زن که کار کنه پیگه برای خودم کاری کنه

همسر من که بگم میخوام کار کنم رسما دیوانه میشه

اصلا خوشش نمیاد

نه ببین مشارکت خوبه. ولی این اقا اومده دقیقا همون خرج ماکزیمم که اجاره خونه هست از شما توقع داره! ای ...

از کجا مورد دست و دلباز خوب پیدا کنم

خانوادمم معمولین وضعشون خوب نیس

ولی خودم خوبم قیافه هیکل کار دارم ماشین دارم

ولی ۹۰ درصد خواستگارام همینطورین که زن شاغل میخوان 

میدونم عزیزم اره خووشم گف خواستگاری دختر شاغل میرفته فقط من اکثر خواستگارام همینن😢 نمیدونم چیکار ک ...

دخترخاله منم دانشگاهش امسال تموم شد دبیری شیمی میخونه

آنقدر ازین مساله ناراحته

میگه خانما میان جلوی دانشگاه اصلا نمیدونن دختره کیه چیه 

فقط خواستگاری میکنن

میگه هر روز بساط داریم

میگه به خاطر شغل و درآمد هست که میان