2821
2789
عنوان

مثبت شدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 47 پست

مبارکت باشه عزیزم...خدایاشکرت😍😍😍چنوهفته ای؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکااااا، به سلامتی😍😍😍 این ماه دارو مصرف کرده بودی؟؟؟ 

فدات گلم

نه همون کوالی فول و ویتامین د۳  که ماه قبل میخوردم بودن ،این ماه فقط روز تخمک گذاریم اقدام داشتم و تماممممم یکی هم مثل ماه قبل اصلا بهش فکر نکردم ،ولی یه هفته بعد اقدام درجا فهمیدم از رو نافم باردارم

مرسی نازم 4هفته و ۵ روز

رفتی سنو؟؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
فدات گلم نه همون کوالی فول و ویتامین د۳  که ماه قبل میخوردم بودن ،این ماه فقط روز تخمک گذاریم ...

چقدر هم عالی، خوب کاری کردی گلی همین فکز نکردنه خیلی ماثره، انشالا که بارداری خوبی داشته باشی❤😊

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
دکترم از سونو شکم گفت اما گف ریزهده روز دیگه برو واژینال بعد بیا برا قلبش

۶ هفته ام ب منم گف ۷ هفته بیاواس قلبش ازاالان استرس قلبش منوگرفنه....خدایادعاکن سالم باشه نی نیم

۶ هفته ام ب منم گف ۷ هفته بیاواس قلبش ازاالان استرس قلبش منوگرفنه....خدایادعاکن سالم باشه نی نیم

ای دورت بگردم ،انشاالله که با خوشی و سلامتی بیاد بغلت و بزرگ شدنشو ببینی گلم ،اصلا نگران نباش 

یعنی من تو این دوماه دونستم استرس سمه همین

ای دورت بگردم ،انشاالله که با خوشی و سلامتی بیاد بغلت و بزرگ شدنشو ببینی گلم ،اصلا نگران نباش  ...

فدات بشم گلم

فدات بشم گلم

خدا نکنه

خیلی مراقب خودت باش

دکتر بم گف اصلا ترشیو نمک و نوشیدنی گاز دار و سوسیس کالباس نخورم ،توام نخور،میوه و لبنیات زیاد بخور 

من که فقط دلم بستنی میخواد

چجوری فهمیدی عزیزم؟ 

من هیچ علائمی ندارم هنوزم از اول تا الان

نه تکرر ادرار ،نه تهوع نه سرگیجه نه ویار هیچی

خیلی ببخشید ولی من همیشه داخل حموم نافمو میشستم برای همین زود متوجه شدم ،اینبار پنج شش روز بعد اقدام نتونستم بشورم ،انگار تنگ شده بود ،یکمی هم وقتی فشار میدادم حس میکردم یه نخود زیرشه،همسرم گفت حتما چاق شدی گفتم نه ، احتمالا باردارم ،حتی بتام ۵ روز قبل موعد ۹بود دکتر گفت باردار نیستی نرماله اما من حس میکردم بارداریمو

یکی هم زیرشکمم( رحم) سفت تر شده وقتی دست میزنم بهش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز