2777
2789
نه اصلا خوب نیست من ۱۸ سال فقط ۴ ساعت میخوابیدم ولی الان ولم کنن سرم بره رو بالش خوابیدم همش خسته ام ...

خب ی حجامت برو حتما یا خون بده دوهفته یکبار دومرحله اوکی میشه

نه اصلا خوب نیست من ۱۸ سال فقط ۴ ساعت میخوابیدم ولی الان ولم کنن سرم بره رو بالش خوابیدم همش خسته ام ...

البته گاهی اوقات از شلوغی ذهنم میتونه باشه چون من از در مغز و شلوغی ذهن چند سال پیش به خواب پناه میبردم چون دیگه زندگی واسم مهم نبود چون بخاطر دیگران بود اما الان بخاطر خودم دارم زندگی میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار میکنی که نمیتونی بخوابی؟ اصلا چرا خوابت نمیگیره اگه شرایط وخیمه با اینکه ضرر داره قرص خواب ا ...

البته احساس میکنم دارم بی تعهد میشم چون بی تعهدی بی بند و باری میاره

البته گاهی اوقات از شلوغی ذهنم میتونه باشه چون من از در مغز و شلوغی ذهن چند سال پیش به خواب پناه میب ...

شاید هم برای همین هست دقیقا منم همین کار رو میکنم

چند سالی هست تو زندگیم خیلی اذیت شدم کاری که خودم خواستم رو نمی تونم انجام بدم و به شغلی که خانوادم علاقه دارن فعلا هستم هر روزش برام عذاب آور هست

منم مثه تو بیی خوابی دارم هفت صبح میخابم ۴عصر بیدار میشم پنج و نیم میرم سرکار🤦🏻

خب منم تایم کاریم ۵تا ۲شبه اما خوایم کلا داره افتضاح میزنه ب همه چیز و کارهایی ک توی تایم اداری هست انجام ندم هم نمیشه

شاید هم برای همین هست دقیقا منم همین کار رو میکنم چند سالی هست تو زندگیم خیلی اذیت شدم کاری که خودم ...

خب وقتی علاقه نباشه ک نمیشه اما گاهی وقتی بحث اجبار باشه چاره ای جز پذیرفتن نیست. ولی اگر میتونی فضای اونجا رو لااقل ب سلیقه خودت و علایق خودت اذین کن

خب وقتی علاقه نباشه ک نمیشه اما گاهی وقتی بحث اجبار باشه چاره ای جز پذیرفتن نیست. ولی اگر میتونی فضا ...

نمیشه عوضش کرد

اصلا میرم سرکار نسبت به اون کار استرس دارم 

به مادرم میگم برای این کار ساخته نشدم میگه بیمه داره خوبه

نه خدایی به خواب پناه نمی برم ولی خود بدنم اینطوری شده زود خسته میشه

میتونی ی تایم ورزش درخونه جایگزین کنی اما با تعهد ب اینکه انجام بدی ن دوروز انجام بدی سه روز انجام ندی