2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به لحن طرف داره یا داره تعریف میکنه یا تحقیر مثلا میگه مگه طرف پسره شاهه حالا..😁

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

چی؟؟؟؟؟،؟  

این ک میگن پسر شاه باشه 

خب بیس جمله اینه ولی عوض میکنن

حس میکنم معنی نمیده جمله های زیر ولی خب مینویسم متوجه منظورم بشی

تاج سر باشه

یکی یکدونه باشه

ی همچین چیزی تو فارسی مثلا میگیم

یکی یدونمی یا تاج سرمی یا پسر شاهی

خب میخوام.بدونم کجا به کار میره این فلان +باشه؟

بستگی به لحن طرف داره یا داره تعریف میکنه یا تحقیر مثلا میگه مگه طرف پسره شاهه حالا..😁

اینک ببالا نوشتم معنی میده؟ ب عنوان تعریف؟

بعد ی سوال دیگ یکم این لفظ لاتی نیست تو فرهنگ شما؟ جوری ک ی دختر بگه یجوری باشه؟

اینک ببالا نوشتم معنی میده؟ ب عنوان تعریف؟ بعد ی سوال دیگ یکم این لفظ لاتی نیست تو فرهنگ شما؟ جوری ...

من مازندرانی نیستم براساس چیزی که برداشت کردم و تا الان شنیدم میدونم که یجور تعریفه، و البته یذره لاتی محسوب میشه ولی همراه با علاقه ست طبق تعریفی که شما کردی

مثلا دیدی میگن صفا باشه؟ اینم همونه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.