2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست
من عمل کردم.ظاهرشو نسبت به قبلی بیشتر دوست دارم.اما ازنظر تنفسی اصلاااا. اصلا مثل قبل نیست.و دوستان ...

وای یکی از فوبیاهامه،البته میگن صدرصد متقارن نمیشه

ولی این ک کلا متقارن باشه دیوونم میکنه.

چجوری گفته بودی عمل کنه برات؟ذکر کردی ک سوراخای بینیت از جلو مشخص نباشه؟

الان پشیمونی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل کردم.ظاهرشو نسبت به قبلی بیشتر دوست دارم.اما ازنظر تنفسی اصلاااا. اصلا مثل قبل نیست.و دوستان ...

انتخاب دکتر بسیار مهمه

من دکترم تماما خودش بود 

تنفسم الان عالیه

فرم بینی هم کاملا طبیعی و زیباست

و خیلی راضی ام

وای یکی از فوبیاهامه،البته میگن صدرصد متقارن نمیشه ولی این ک کلا متقارن باشه دیوونم میکنه. چجوری گ ...

میدونی عزیزم پزشکت خوب باشه بینیت متقارن میشه.اما نباید خیلی روش زوم کنی ها.چون بینی عادی بدون عمل هم بهش زوم کنی عیب پیدا میکنی.این نامتقارنی هم روزای اول بیشتر بعلت ورم بیرونی بینی هست.

من پشیمون از لحاظ زیبایی نیستم.تنفس هستم.

اما کلیت برمیگشتم عقب به احتمال زیاد یاز هم عمل میکردم.

من به پزشکم گفته بودم که طبیعی در بیاره و نسبت به پزشکای هم شهریمون سبکش رو بیشتر دوس داشتم.اما جدیدا دست این دکتر به سمت طبیعی تا نیمه فانتزی رفت و از منم همینجوری زد.اما تاحالا که منو دیدن یکی میگه اره نیمه فانتزیه.یکی میگه طبیعیه..

از بغل چون ینمه قوس داره شبیه نیمه فانتزیه ولی از تمام رخ شبیه طبیعی و مشخص نمیشه نیمه فانتزیش.به اصطلاح به این سبک طبیعی مدرن میگن فکرکنم.

انتخاب دکتر بسیار مهمه من دکترم تماما خودش بود  تنفسم الان عالیه فرم بینی هم کاملا طبیعی و ز ...

خیلی خوبه عزیزم که اینجوریه.شاید من بعلت وسواسی که دارم از ظاهرش هم ۹۰درصد راضیم.

ولی تنفسم مشکل داره.شاید هم به رعایت نکردن خودم برمیگرده.چون همزمان باردارم حوصله نداشتم خیلی شستشو بدم.درواقع زیاد ندادم..بی شک این هم تاثیر داره توی تنفس..