2777
2789
مشکلت چیه گلم  اگه میتونی درستش کنی تلاش کن یه تیره تو تاریکی ..اونجوری بعدا غصه نمیخوری که کا ...

با خودم امروز فکر میکردم چقدر خانم هست و دیدم که  اصلا رفتار زنونه ندارن بلد نیستن باشوهر چه جوری رفتار کنن جاش تا دلت بخواد رفتارهایی که شوهرو بد میکنه بلدن ... ازون دسته خانم ها نباش گلم

برا خودشون خرج نمی‌کنن  به فکر لباس خوابشون نیستن به فکر شکم و زیر شکم شوهر نیستن ... مرد فقط با این دوتا رام میشه 

آخرین نفر برا خودشون چیزی میخرن مخصوصا وقتی بچه دار میشن .... همش دلشون میسوزه با همون لباسای گله گشاد و بی رنگ و رو و پتوک ... مخصوصا توی پریودی بهونشونم  اینه که لک میشن ... بوی عرق هم میدن و بوی خون ... خودشون که نمی‌فهمن چون عادت کردن به بوش ... ولی شوهر که کنارشون هست بو به زیر دماغش میخوره 🫣

بعد چند وقت یه خرج میخواین  بکنن برای چیز مهم هااا  انقدر که خرج نکرده  شوهر  و عادت نداره  زورشون میاد بعد کلی غر میزنن به جونشون ..

اصلا هم سر زنده و شاد نیستن روزا همینجوری میگذرونن بیشتر وقتا هم که کله هاشون تو گوشی ... بلدم نیستن درستو حسابی حرف بزنن ... بیشترم دعوا و مشاجره .دارن ..

رمان عاشقونه چند وقته میخونم کاری به اغراق کردنشون ندارم چون میدونم رمانه ❌️... مثلا دخترایی که دل پسری رو میبرن بیشترین کاری که میکنن بغل و بوسه.....  یه بغل ساده با چنتا حرف ساده که رو شوهر خیلی تاثیر میزاره .... مثلا آخی بهترین جای دنیا همین‌جاست همه غمو خستگیم و بی وحوصلگیم در رفت 🥰

یا آخيش انگار خودمو زدم به شارژ 🥰

بعد بیشترین. چیز دیگه ای هم که داره حرفای خوب شونه تعریف کردنشونه  و تشکر کردنشون. از عشقشون .

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
مم الان هر روز هر ثانیه  فکرم پیش خیانتش  روحم افسرده شده دارم عذاب میکشم  هیچکی ه ...

همه مردا خیانت میکنن بخدا تواز زندگی کسی خبرنداری همه مرداهمیجورن بری باکسی دیگه هم ازدواج کنی همینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای دفاع نداره زندگیتون  کلکسیون از کارای بد

متاسفانه بهم میگه لاغری باسن نداری 

بم میگه اخلاقت سگه همیشه اینا رو بخونه می‌کنه 

اندامم دید اومد گرفت اخلاقم هم دیگه واقعا بعد اون خیانت خیلی خوب موندهاما گاهی کم میارم واقعا میخام بمیرم بلاتکلیفی خیلی بده 

چه فرقی برای بچه داره   مهم الان که وجود داره  پدرمادر وظیفه دارن محیط مناسب آرام ب ...

خوب وقتی پدرش هیچ جوره انسان نباش فقط به فکر خوش گذرانی خودش باش مادر چیکار کنه 

مم الان هر روز هر ثانیه  فکرم پیش خیانتش  روحم افسرده شده دارم عذاب میکشم  هیچکی ه ...

الان خیانت کردن از آب خوردن هم راحت تر شده قبح گناهش ریخته شده. و نامحرم ها خیلی راحت شوخی و... میکنن و بعد هم .....

هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون به نیت حفظ شر از زندگی وهمسرت 

عزیزم ان شاالله خدا کمکت کنه .. گلم چرا خودتو الکی داغون میکنی ولش کن سخته ولی به مرور زمان دردش کم میشه .. سعی کن خودتو به یه کاری سرگرم کنی تا کمتر بهش فکر کنی ... الکی خودتو غصه نده ... خدایی نکرده بزنه تیروئید یا ام اس بگیری چی .. باغصه خوردن تو چیزی تغیر میکنه ؟نه .. پس تلاش کن کاری کنی کمتر غصه بخوری. مثلا کلاسی چیزی برو فکرت درگیر بشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خوب وقتی پدرش هیچ جوره انسان نباش فقط به فکر خوش گذرانی خودش باش مادر چیکار کنه

اکی طلاق نمیگیرید نگیرید امابچه ها رو تبدیل به سطل آشغال نکنید 

درد دل با بچه ممنوع 

بدگویی از پدرش با بچه ممنوع

دعوا درگیری با همسرت جلو بچه ممنوع 

میتونید این شرایط مهیاکنید 

بمونید 

چرا طلاق؟

مشکلت چیه گلم  اگه میتونی درستش کنی تلاش کن یه تیره تو تاریکی ..اونجوری بعدا غصه نمیخوری که کا ...

ممنوم عزیزم لطف کردی 

پنج سال دارم تلاش میکنم 

خوب شده بود اما با خواهر جاریم خیانت کرد 

دیگه زندگیم رنگ آرامش ندید 

ممنوم عزیزم لطف کردی  پنج سال دارم تلاش میکنم  خوب شده بود اما با خواهر جاریم خیانت کرد& ...

وای وای وای وای خدا لعنت کنه مرد و زن بدو .. برات دعا میکنم هرچی خیرت هست همون بشه گلم 

وای وای وای وای خدا لعنت کنه مرد و زن بدو .. برات دعا میکنم هرچی خیرت هست همون بشه گلم 

شش ماه از خیانتش گذشته اما من هیچ ی روز هم فراموش نکردم ی روز آرامش نداشتم 

شش ماه از خیانتش گذشته اما من هیچ ی روز هم فراموش نکردم ی روز آرامش نداشتم 

چیشد بخشیدی و موندی ؟چیزی گفتی به نامت کنه ؟