2789
عنوان

شمع...

138 بازدید | 16 پست

تنهام...دوتا شمع روشن کردم...نوحه عمو عباسو پلی کردم دارم گریه میکنم...شاید امام حسین اخرین ریسمانیه که بهش اویزون شدم.... خدایا خودت نجاتم بده از این همه سختی...جگرم خونه😭😭😭https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۲۸_۲۲۴۸۱۱_f8e0.jpg

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
ایت الکرسی خوندم عزیز برات انشاالله همون شه که میخوای 🤍

مرسییی😭😭😭😭😭😭😭😭

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقد دنبال شمع قلمی این شکلی میگشتم پیدا نمیکنم اصلا تو شهرمون نیست🥲💔💔💔💔

🥲🥲🥲🥲

برات دعا میکنم هرچی بشه که میخوای و صلاح خدا باهاش یکی باشه... حاجت روا شی گل

خیلی خیلی شرایطم بده تورو خدا برام دعا کن🖤😭

خیلی خیلی شرایطم بده تورو خدا برام دعا کن🖤😭

چشم براتص لواتو میفرستم‌ اسمم ثمین هست ترووقرآن با همین حال بدت دعا کن کسی که تو ذهنمه به هم برسیم رابطمون درست شه... توروخدا از ته قلبت از امام حسین بخوا. منم حالم داغونه برات کلی دعا میکنم:)💔🫂

استارتر میشه خواهش کنم برای منم دعا کنی حاجتم براورده بشه اسمم سمیه انشالا بحق ابا عبدالله الحسین هر ...

حتما برات دعا میکنم سمیه جون الهی هر چی میخوای خدا بهت بده گلم😢🖤