بچه ها سلام. من از اسفند توی یه دفتری استخدام شدم. زمانی که استخدام شدم حقوقم کم بود، کارمم خیلی کیفیتی نداشت. اما بعدش رفته رفته دید من خیلی منظم و دقیقم حقوقم و افزایش داد.
تا اینکه ماه قبلی یعنی خرداد ۸ تومن زد برام و گفت چون داری هفتهای دوبار غروب رو هم میمونی حواسم به حقوقت هست و رفته رفته کارت بهتر شه حقوقت بیشتر میشه. (یعنی من انتظار داشتم حتی این ماه بابت اضافه کاری حقوقم بیشتر شه به گفتهی خودش).
آقا الان سه شنبه حقوق تیر و واریز کرد. یهو شوکه شدم دیدم ۶ تومن واریز کرد. 😐
هیچ حرفیم بهم نزد که مثلا میخواد توی دوتا وجه پرداخت کنه و اینا. هیچییییی نگفت. منم سکوت کردم تا خودش یه حرفی بزنه. منشیمون حقوقشو کامل گرفت همون روز. مال من خار داشت؟
به نظرتون چرا کمتر زد؟ میخواد امتحانم کنه؟ اسکله؟ یادش رفت حقوق اصلیمو؟ آخه هیچی نگفت بهم. هر ماه میگفت راستی فلانی حقوقتو واریز کردم!
مامانم میگه فردا حتما به روش بیارم و بهش بگم. داداشم میگه تا دوشنبه صبر کن بعد بگو.
الان چیکار کنم؟ فردا بگم؟ چی بگم؟ یعنی حرف و چجوری شروع کنم تابلو هم نباشه؟ مشکلم اینه نمیدونم چی بگم که ضایع هم نباشه.
چون تازه چند ماهه استخدام شدم اونمبا کلی منت و اینا، سختمه :( اینم انگار با خودش گفته خب بچس سنش کمه خرجی نداره از سرش همینم زیاده 🙃