2777
2789
عنوان

مادر شوهر😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 27 پست
خب پس دیگه میدونی چرا نیومدن خودتو ناراحت نکن با پسرشون مسئله دارن 

باید سر من خالی کنن مگ😪😔

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوپ جو چطور درست میکنید؟ خیلی زمان بره؟ 

جو  مرغو میزاری بجوشه بعد ک جوشید پیاز داغ میکنی می‌ریزی بعد ک لعابی شد هویچ هارو می‌ریزی بعد ک پخته شد سبزی  رو می‌ریزی آخرش هم رب و آبلیمو و نمک فلفل و می‌ریزی از صب زود من گزاشتم الان فک میکنی حلیم داری میخوری جاتون خالی خیلی خوب شده

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
بالاخره خونه شما خونه پسرشونم هست دیگه باید یه جوری نشون بدن ازش ناراحتن یا باهاش مشکل دارن

اخه شوهرم آتش نشانه یه روز هست یه روز نیس امروز روزیه ک نیست اونا ک میدونن نیس باید به خاطر من میومدن

به جهندم که نیومدن من بودم سوپو بسته بسته فریض میکردم قابلمه رو میدادم بره 

😪😪😪😪یه قابلمه بزرگ درست کردم الان موندم اون همه رو چیکار بکنم

کارشون درست نبود ولی خب برای دورهمی چیزای بهتر هست مثل سالادالویه سالاد ماکارونی و این چیزا 

نذر داشتم خو وگرنه تازه عروسم همه چی خونم داشتم چون مرد ها مسجد هستن من گفتم بیان نذرمم به همین بهونه دادم 

اها نمیدونستم نذر ببخشد 

فدات بشم عزیزم عیبی نداره