ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه دارم میدم دهم «میخوام از اول بخونم به نظرتون خوبی از همین اول تستی بخونم آزمون بدم یانه»&nb ...
اگه تو شهر های خوب و بزرگ مثل تهران تبریز اینا زندگی میکنی سعی کن تیزهوشان یا نمونه دولتی در بیای تو شهرهای کوچیک تر تیزهوشان فرقی با معمولی نداره بنظرم معلما یکین.. و اینکه هرچی زودتر شروع کنی و مشاور بگیری تا بیشتر با طرز درس خوندن اشنا بشی بهتره
آها کتاب های تجربی چطور به نظرتو کدوم هارو بیشتر بخونم
کتاب های تجربی بهت توصیه میکنم یه هو نری یا بار کتاب بخری میمونه رو دستت برا هر درس مشاورت راهنماییت میکنه یدونه بخر فقط خیلی سبز برای زیست خوبه و مبتکران بهمن بازرگان هم برای شیمی عاااالیه ... ریاضی و فیزیک رو سعی کن ویدیو ببینی چون من خودم با درسنامه نمیتونم ریاضی فیزیک بخونم شاید تو بتونی وقتی تمومشون کردی برو سراغ منبع بعدی کتاب ای کیو گاج هم واسه تست عالیه
Ok وشیمی، فیزیک، ریاضی کدوم سخت تره سطح زیست چطوره
زیست اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه باید مفهومی بخونی من خیلی زیستو دوست دارم ، ریاضی و فیزیک هم اگه ریاضیت خوب باشه از پسش بر میای شیمی هم من خودم خیلی دوست دارم و از فیزیک متنفرم
آها یعنی دونه به دونه مسلط شم آزمون آزمایشی بدم؟ من واقعا قرار زیاد مطالعه داشته ...
اول برای هر درس یک منبع رو تموم کن و شروع کن برو قلمچی یا گزینه دو بعد هر آزمون سوالات رو تحلیل کن ببین چرا چه سوالی رو غلط نوشتی ، ازمون ازمایشی خیلی مهمه ولی عجله نکن وقتی دهمت تموم شد و یه منبع رو برای هر درس تموم کردی و تست زدی ثبت نام کن و تو همه ازموناش شرکت کن
هعی پس چی میشه؟ من هنوز کنکور ندادم ولی حس میکنم انقدری میشه میترسم بدتر بشه😭 دوست دارم ...
عزیزم هنوز که کنکور ندادی
رتبتو از قبل تعیین کردی ؟
حالا شما تلاشتو بکن کنکور بده خدا بزرگه
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛