دکترم خیلی نامداره منم تعجب کردم که گفت ال دی زیاد تاثیر نداره ولی بازم برای اینکه پریودام نامنظم بود ال دی بهم داد ولی پریودم تموم شده بود فعلا شروع نکردم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به من قرص ip6 روداده که البته هورمونی نیست و برای رفع کیست و تقویت سیستم ایمنی هست
بمن اینو نداد گفت اکثر کیستا خودشون دفع میشن فقط مراقب باشم نترکه
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
منم همینم عزیزم کل ماه و درد دارم روزهای پریودی هم که دیگه قابل تحمل نیست
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آره باید خیلی مراقب بود ، ترکیدن یا پیچ خوردگی کیست خیلی بده و درد وحشتناکی داره
دقیقا یکیم بود میگف کیستم که ترکید بدترررررین درد عمرم بود میگفت فقط دو سانت بود کیستم.
عزیزم چیزی که طبیعی باشه چی بخورم که دفع شه؟!