2777
2789
واا دکترتو عوض کن من ال دی خوردم دوتا کیستام رفت

دکترم خیلی نامداره منم تعجب کردم که گفت ال دی زیاد تاثیر نداره ولی بازم برای اینکه پریودام نامنظم بود ال دی بهم داد ولی پریودم تموم شده بود فعلا شروع نکردم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
گفتم ال دی میدین گفت راستش ال دی بیشتر برای پیشگیری از کیسته و روی کیستی که به وجود اومده تاثیری ندا ...

به من قرص ip6 روداده که البته هورمونی نیست و برای رفع کیست و تقویت سیستم ایمنی هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چحوری فهمیدی دفع میشه چیزی دیدی؟کاش مال منم دفع بشه ای خدا 😭خستم

لخته دفع میشه ، معمولا سفید هست ، ولی چون با خون همراهه ممکنه یه تیکه ی سفید و قرمز چسبناک ببینی

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
به من قرص ip6 روداده که البته هورمونی نیست و برای رفع کیست و تقویت سیستم ایمنی هست 

بمن اینو نداد گفت اکثر کیستا خودشون دفع میشن فقط مراقب باشم نترکه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من الان دارم درد وحشتناکشا تحمل میکنم 🥲😣

منم همینم عزیزم کل ماه و درد دارم روزهای پریودی هم که دیگه قابل تحمل نیست

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
آره باید خیلی مراقب بود ، ترکیدن یا پیچ خوردگی کیست خیلی بده و درد وحشتناکی داره 

دقیقا یکیم بود میگف کیستم که ترکید بدترررررین درد عمرم بود میگفت فقط دو سانت بود کیستم.

عزیزم چیزی که طبیعی باشه چی بخورم که دفع شه؟! 

دقیقا یکیم بود میگف کیستم که ترکید بدترررررین درد عمرم بود میگفت فقط دو سانت بود کیستم. عزیزم چیزی ...

همین قرص ip6 خیلی خوبه و شیمیایی نیست و حالت مکمل رو داره ، من اعلاوه بر این قرص ، روغن سیاهدانه هم زیر شکمم میمالم و با یک شال میبندم تا گرم نگهداره 

کلا این کیستها بدلیل سردی رحم بوجود میاد 

همین قرص ip6 خیلی خوبه و شیمیایی نیست و حالت مکمل رو داره ، من اعلاوه بر این قرص ، روغن سیاهدانه هم ...

قرصو الان دیدم ۴۰۰ تومنه🤦🏻 مرسی عزیزم یکیم گفت کرم بروکلی خیلی مفیده و کلا گیاهای سبز خیلی خوبن اونارو هم بخو

قرصو الان دیدم ۴۰۰ تومنه🤦🏻 مرسی عزیزم یکیم گفت کرم بروکلی خیلی مفیده و کلا گیاهای سبز خیلی خوبن او ...

آره گرونه و بدون بیمه هست چون مکمله ، مواد موجود در کلم بروکلی تو همین قرص هست 

2790
2778
2791
2779
2792