2777
2789
عنوان

سوزش شدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 38 پست
اصن مشکلم عجیبه یبار آزمایش دادم کشت نتونستن بگیرن گفتن ظرف میکروب داشته دوباره دادم باکتری زده بود ...

همون عسل درمان هرجور قارچ و عفونتیه امتحان کن انقدم دارو شیمیایی نخور صد جا دیگه رو داغون میکنه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون عسل درمان هرجور قارچ و عفونتیه امتحان کن انقدم دارو شیمیایی نخور صد جا دیگه رو داغون میکنه

عسل زدم فایده نداشت بقرآن همه راهارو امتحان کردن پیش بهترین دکترا رفتم الان انگار زیرم آتیش روشن کردن کاشکی بمیرم راحت شم ولی این موقع شب عین بخوابم کاشکی هر بلایی سرم میومد بجز این احساس میکنم دیگه هیچوقت خوب نمیشم نابودم

عسل زدم فایده نداشت بقرآن همه راهارو امتحان کردن پیش بهترین دکترا رفتم الان انگار زیرم آتیش روشن کرد ...

بهتر نشدی عزیزم؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
بهتر نشدی عزیزم؟

بهترم خداروشکر😍هر چی میزدم بدتر میشدم این دو روز فقط خودمو با سشوار خشک میکردم و قرص خوردم نه پماد زدم نه از سرکه سیب و عنبر نسا و اینچیزا استفاده کردم نمیدونم چرا اینا بدترم میکردن منم متوجه نبودم

بهترم خداروشکر😍هر چی میزدم بدتر میشدم این دو روز فقط خودمو با سشوار خشک میکردم و قرص خوردم نه ...

پس اگه خشک میکردی بهتر میشدی همون قارچ بوده عسل بزن یکم میسوزی ولی یک به یکه زود خوب میشی وقطعی🌹سلامت باشی عزیزم 💖

یبار زدم خیلی اذیت شدم دیگه میترسم🥲

همون خوبت میکنه داری میسوزی قارچ هارو ازبین میبره اشکال نداره ولی عوضش خوب خوب میشی