2777
2789
عنوان

خانما شوهرم پیام دااده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 40 پست
اره همین برداشت داره😂🤨 چن بار بهش گفتم بابا من فقط تو رو میخام هیچی نمیخام   بدهی د ...

خب تو هم بهش بگو برعکس‌اینی هست که فکر میکنی 

عملا بهش ثابت کن

یوقت یجا گیرش بنداز‌باهاش حرف‌بزن

خیالت‌راحتخامنوادش دارن ثانیه به ثانیه پرش میکنن هرچی تو پس بکشی اول زندگیت بعدم اعتماد به نفس شوهرت داغون تر میشه

شروع رابطه تون عاشقانه بوده؟

به هم علاقه داشتین‌یا سنتی بوده؟

خب تو هم بهش بگو برعکس‌اینی هست که فکر میکنی  عملا بهش ثابت کن یوقت یجا گیرش بنداز‌باهاش حرف‌ ...

اوو ارههههه دوتا ااشناش میشناسم پرش میکنن کلا حرفا شوهرم  حرفای اوناست 

من باید برم اونارو قانع کنم به اونا ثابت کنم تا دست بردارن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو هم بهش بگو برعکس‌اینی هست که فکر میکنی  عملا بهش ثابت کن یوقت یجا گیرش بنداز‌باهاش حرف‌ ...

سنتی بود 

یعنی خودش خواست منو و اومد خاستگاری 

قبل مشکلات یعنی اوایل به قول خودش عاشقانع همو میخاستیم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
اوو ارههههه دوتا ااشناش میشناسم پرش میکنن کلا حرفا شوهرم  حرفای اوناست  من باید برم اونار ...

نههه اصلا کاری نکن که باور کنن نقش مهمی تو زندگیت دادن

فقط رو شوهرت کار کن 

اینقدر از ته دل و صادقانه باهاش حرف بزن و تکار کن ک‌تکرار کن تا واقعا باور کنه

سنتی بود  یعنی خودش خواست منو و اومد خاستگاری  قبل مشکلات یعنی اوایل به قول خودش عاشقانع ...

خب پس ازدواج اجباری نبوده

اگرم الان این وضع پیش اومده واسه اینه واقعا کم کاری کردی 

باهاش خالصاته صحبت کن

توقع های نابجاتو بیار پایین

قلبی بهش محبت کن

کاری به چیزی نداشته باش اینقدر حتی بهش پیامای پر محبت بده حتی اگر جواب نگیری که خودش متوجه بشه

نههه اصلا کاری نکن که باور کنن نقش مهمی تو زندگیت دادن فقط رو شوهرت کار کن  اینقدر از ته دل و ...

خیلی حرف زدم فایده نداش . چشمش به دهن بقیس 

بلاخره تا کی میخان پشت من خرف بزنن خستع میشن دیع 

حریفشون اصلا نمیشم . سپردم به خدا

خیلی حرف زدم فایده نداش . چشمش به دهن بقیس  بلاخره تا کی میخان پشت من خرف بزنن خستع میشن دیع&n ...

تا وقتی حرف میزنن که کامل از چشمش بیفتی

حتما برو پیش مشاور عزیزم شاید تونست کمک کنه

سلام عزیزم خوبی هنوز باشوهرت آشتی نکردی؟ 

سلام ن گلم هیجی

فقد تو خیابون دیدیم همو 

چشم در چشم شدیم 

پیام داد چرت پرت نوشت که منو داری میپاییی . یه کم  چرت پروند  و......منم جوابش ندادم