2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم بچم تک فرزند بمونه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 81 پست
چرا؟  

تک فرزندی اصلا خوب نیس

ی کم در مورد عواقب تک فرزندی مطالعه کن خودت ب این نتیجه میرسی ک لااقل دوتاشون کنی

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

ببین عزیزم اگه رابطتتون با همسرتون اوکی نیست دور بچه دومو خط بکش بخاطر اینکه پدر مادر خوده من به مشکل خوردن تو زندگیشون 

دوتا بچه ایم یک سال بعد از اینکه خواهر بزرگم به دنیا اومد سر جریاناتی به مشکل خوردن ولی بخاطر خواهرم طلاق نگرفتن 

تا اینکه من به دنیا اومدم واقعا میگم از زندگی بیزار بودم همیشه بحث داشتن 

همش تو خونه بحث طلاق بود یعنی برای اینکه از اون خونه زندگی فرار کنم تو۱۶سالگی ازدواج کردم اومدیم یک شهر دیگه دور از خانواده 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

اگه شرایط روحی و جسمی و مالی اوکی باشه ترجیح رو چند فرزندیه ...بازم بستگی به شرایط خودتون داره، ،من دوتا دارم و راضیم،  اگه طبیعی باردار میشدم یکی دیگه هم می‌آوردم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چرا نسل ما همه بی حوصله بی انرژی  والا نسل مادر هامون اینهمه می زاییدن  از ما قبراقترن&n ...

عزیزم خب فقط میزاییدن 

انقد نمیشنستن با بچه بازی کنن 

انقد تاکید رو مواد غذایی نداشتن که حتما اجیل بخرن 

انقد تاکید رو کلاسهای ورزشی و‌موسیقی نداشتن .

خیلیییی چیزارو هم نمیخریدن دوچرخه و اینا دپس داشتن میخریدن ،نه نمیخریدن 

انقد تنوع لباس نبود عید تا عید لباس میخریدن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
چرا نسل ما همه بی حوصله بی انرژی  والا نسل مادر هامون اینهمه می زاییدن  از ما قبراقترن&n ...

تغذیه شون عزیزم و شرایط اقتصادی اون موقع با الان غیر قابل مقایسه 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
بله

به خدا که تک فرزندی بد نیست 

من همسرم تک فرزنده اصلا تو زندگی به مشکل نخورده خودمم الان یکدونه دختر دارم همیشه با هم سن سالا و دوستاشه اصلا ناراضی میست از وضعیتش

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
اختلافتون مگه در چه حده با همسرت. روانشناسا میگن حتی اگه قراره طلاق هم بگیرید بچه هاتون دوتا یا بیشت ...

اگه خدایی نکرده طلاق بگیرن به حای این که یک نفر این وسط ناراحت باشه اون وقت چند بچه هم زمان ناراحت جدایی پدر و نادر خواهند بود این خودخواهی تمامه این چه استدلالی که شما میکنید

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
عزیزم خب فقط میزاییدن  انقد نمیشنستن با بچه بازی کنن  انقد تاکید رو مواد غذایی نداشتن که ...

بخدا روش اونا بهتربود 

میدی از یه خانواده ۷ نفره حداقل پنج نفرش تحصیل کرده س 

من یه دونه دارم برام قد کوه 

یعنی یه مدرسه رفتنش قد کوه برام 

تازه دبستانی هست 

اگ‌ رابطت با شوهرت خوب نیس و همیشه تو جنگ و دعوایین ،بچع آوردن کاملا اشتباهه ،کار خیلی درستی میکنی

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂