2777
2789
عنوان

تغیر رنگ چشم😭🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 15540 بازدید | 151 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لزومی نداره که دروغ بگم خودم دارم سابلمینال گوش می دم ولی این عکس تو اکثر کانال های تلگرام سابلمینال ...

خیلی دروغگوی خیلییییییی زیاد.میگم عکس مال خودمه.وایسا چن تا دیگه بفرستم باور کنی الکی دروغ نگی😑😒

منم حدودا دو سه سال پیش خیلی ذهنم درگیر همین سابلیمینال و... شده بود و خیلی زیاد باور داشتم اونموقع ...

اون خیلی  دیگه پیگیر شده بود و باور داره به ساب و همین هم باعث شد تغییر کنه و کاملا تغییر چشماش مشخص هست بیا خصوصی تا برات فردا از خواب بیدار شد بفرستم 

یکی میده دیگه 

😐😐😐😐😐

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

خیلی دروغگوی خیلییییییی زیاد.میگم عکس مال خودمه.وایسا چن تا دیگه بفرستم باور کنی الکی دروغ نگی😑😒

منتظرم بفرستی  و در ضمن من بهت نگفتم دروغ می گی که این جوری به من حمله می کنی گفتم این عکس رو دیدم الان هم همین رو با اطمینان می گم 

🖤✌️