2777
2789
عنوان

تغیر رنگ چشم😭🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 15540 بازدید | 151 پست
میدونم عزیزم به من ربطی نداره اصلا فقط چون این موضوع برام مهمه گفتم وقتی میبینی کسی باور نداره خب و ...

متاسفانه تحمل شنیدن حرف زور رو ندارم🙂اما خب راست میگین کسی باور نداره دیگه مشکل از خودشه چیکارش میشه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از مهرگانو دارم البته اگه پاک نشده باشه ولی حوصلم نمیکشه گوش بدم

آره یکم گوش دادنش حوصله سر بره.من مثلا یه آهنگ گوش بدم خسته نمیشم اما یه دقیقه از سالو گوش بدم خسته میشم انگار خیلی سنگینه

این که تغییر رنگ چشم نبود تغییر نورپردازی بود چشم همونه

عزیزم چشم همونه اما ب هیچ وجه تغییر نور پردازی نبود یکیش ماله چند روز قبل بود یکیش ماله بعد بود.من توی هر دو عکس نور انداختم تو چشمم.عکس قبل شاید نورش کم باشه اما دلیلش این بود عکس قبلمو نداشتم تنها چیزی ک داشتم همین بود

واقعا فک میکنین توانایی بشر به ساخت چنین چیزی رسیده؟

آره  دوست عزیز عمل تغییر رنگ چشم انجام میشه فقط گرون هست 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
دست خودم نیست نمیتونم جلوی خودمو بگیرم نگم یکی از اشناهامون اینکارو کرد بیناییش 50 درصد او مد پایین

عمل تغییر رنگ چشم؟

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱