2777
2789
عنوان

کودک آزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 60 پست

از بچه پرسیدم هیچی نگفت فقط ترسیده بود

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
بنظر منم باید مادر بچه رو اگاه کرد.حتی شده با یک نامه یا پیام ناشنلس.ممکنه سالها به این کار ادامه بد ...

مثل خاله ی بیچاره ی من! پسرعموش تو کودکی به اسم بازی بهش ت....جاوز میکرده میگفت خیلی ضربه روحی میخوردم ولی انقدر ساده بودم نمیفهمیدم بهم میگفت بازیه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد به مادرش بگم ولی میترسم آشوب بشه

حتما اگر خواستی بگی ناشناس بگو که پات گیر نباشه

مثلا اگر اینستا دارن با یه پیج فیک که با یه ایمیل فیک ساختیش

یا نامه بنداز تو خونشون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دلم میخواد به مادرش بگم ولی میترسم آشوب بشه

بگو خواهشا. به اون بچه فک کن که ممکنه دچار چه آسیب‌های بشه.

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

اینجا که روستاس بچه رو همین طور تنها میفرستن بیرون اصلا مادرش درکی از این چیزا نداره

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  

میخوام به مادرش بگم که ادامه دار نشه ولی نمیدونم چی بگم 

بنظر منم باید مادر بچه رو اگاه کرد.حتی شده با یک نامه یا پیام ناشنلس.ممکنه سالها به این کار ادامه بد ...

البته اون مادری ک بچع ۴ساله میفرسته هیئت و خودش دور و برش نیست، آگاه کردنش خیلی سخت😑

بنظرم استارتر باید داستان یکی دوتا تجاوز از سمت آدمای نزدیک رو برای مادرع تعریف کنه و بگه حواست ب بچت باشه روزگار بد شده🥲

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تو رو به هر کی که میپرستی یه جوری به گوش مامانش برسون اون بچه گناه داره روحش آسیب میبینه

بخدا خودمم خیلی ناراحتم

میخوام به مادرش بگم که ادامه دار نشه ولی نمیدونم چی بگم 

با خط ناشناس پیام بده یا زنگ بزن بده به یکی از دوستات که صداش براشون نا آشنا باشه تا بگه فلانی ( همون پسره ) رو دیدم داشت دخترتونو دست میزد لطفا حواستون بهش باشه نزارید تنها بشه اگه شد ببرینش پیش مشاور و.... اگه مادره خودش درک داشته باشه از این به بعد حواسش هست

چهارمین بچه شه ، از صبح بیرونه مادرش اصلا سراغشون نمیگیره 

کسایی که تو روستا هستن میدونن اینجا اجازه میدن راحت بچه بیرون بره

اینجا که روستاس بچه رو همین طور تنها میفرستن بیرون اصلا مادرش درکی از این چیزا نداره

دقیقا بخاطر همین از همه جا بیشتر و بدتر این اتفاقا می افته😑

شوهرخاله ی من عضو کادردرمانه و تعریف میکرد ک یه پسره از روستاهای اطراف شهرمون میخواسته بره از مغازه چیزی خرید کنه ک صاحب مغازه کرکره رو داده بود پایین و بهش تجاوز کرده بود و کار بچه به بیمارستان کشیده بود

من جات باشم یکی دوتا قضیه ی این مدلی تعریف میکنم و بعدشم میگم ب چشم دیدم یه پسر بچه تو کوچه یه دختربچه رو اذیت میکرد توروخدا حواست ب بچه ات باشه و تنها نفرستش جایی

جنگ روان راه ننداز که یواشکی و غیر مستقیم بگی! میری مستقیم مامانشو یع گوشه دور از چشم بقیه سفارش میکنی خیلی بیشتر مراقب دخترش باشه پسر فلانی دخترتو آزار جنسی داده هر چیزیو دیدی بگو و حتما سفارش کن مراقب دخترش باشه تنهاش نذاره  و بهش یاد بده از این موقعیت ها فرار کنه و آگاه باشه حتی بگو شده ببرش پیش مشاور چون قضیه جدیه 

اون پسره رو هم پیدا کردی بگو به پلیس گزارشتو میدم و تهدیدش کن تا بترسه بذا یه چن تا کتک مفصل از پدر دختره بخوره خصوصا به بیضه هاش خخخ  که جرات نکنه به دختر بچه ها نزدیک شه 

دیگه تویی و وجدانت 

سکوت نکن و بهش کمک کن 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣