نه به این که برام شام گرفت فرستاد ن به این که رفت خونه مثل گوسفند گف میخام فیلم ببینم ... وقتی هم غر زدم که از صبح تالا سرکار بودی یکم حرف بزنیم گف چ اتفاق جدیدی افتاده که تعریف کنم .. منم قهر کردم گفتم اوکی بیخیال .. زنگ و پیام داد که آن شو زشته اینا ... منم اومدم کوتاه بیام گفتم عمدی نبوده گف اوکی من گوشیم داره خاموش میشه میزنم شارژ پیام میدم ... ی یک ساعت و خورده ک گذشت من گفتم شب بخیر .. ( گوشیش خیلی زود بنظرم شارژ میشه )
الان هم چندتا پیام داده ینی چی این کارا و.... اونم الان قهره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
😂😂😂هنو اخلاقای هم دستتون نیست باید بگذره تا بفهمید همو منم وقتی یه ماه دو ماهی بود باهاش ...
یکی از بديش هاش اینه که زیاد با حرف ابزار محبت نمیکنه بیشتر با کاراش نشون میده ( البته گاهی هم غد و لج هستا شایدم اصلا دوستم نداشته باشه ) ولی ت رفتار خیلی بهم خوبی میکنه
داستان رو برام تعریف کرد که تو فکر نکردی رابطه به اون بلندی چرا به جایی نرسید ( مامان هاشون میدونستن ) دختره خیانت میکنه .. بعدش هم برمیگردن به هم ولی دیگه دختره شوهر کرد
قطعا دختره کاری نمیکرد ازدواح میکردن ولی دیگه ب قول خودش غیرتش نزاشت
نمیدونم چن بار که ازم ناراحت شد گف که اره من برای تو سعی کردم بهترین باشم حداقل...نمیدونم ت تنها دختری هستی که من این همه بش خوبی کردم ولی نفهمید ، توقع داشتم بهتر شی .. فلانی با ماشین میومد در خونه التماس میکرد بریم بیرون هفته یک بار ( ما اولاش مخصوصا همش پیش هم بودیم ) هر صبحی که در مغازم نمیرم همون قدر ضرر میکنم بخاطر تو .. بابام عصبیه همش غر میزنه و..🤣