2777
2789
تاتا تاپیک ترکید و  توضیحات ب فنا رف🤦🏻‍♀️☹️😂

اعضا به ترتیب سن : 

کیم سوکجین (جین): 

بزرگترین عضو و هیونگِ بنگتن. معروف به ورلد واید هندسام ، دارای شونه های پهناور ، توانایی گفتن جوک های بابابزرگی :) با یونگی خیلی صمیمیه. بیبی اش تهیونگه. معتقده که کوک رو اون بزرگ کرده . آشپز ماهر . دوست داره قرمه سبزی ایرانی ها رو تست کنه.( ووکالیست)

مین یونگی ( شوکا / آگوست دی) : 

معروف به savage.دلش میخواد که تو زندگی بعدیش سنگ باشه ، دائم الخسته اما تو کار حرفه ای . از رقصیدن بدش میاد. وقتی بخوابه کسی جرئت نداره بیدارش کنه. رپر فوق حرفه ای ( زده رو دست امینم) . با تهیونگ اهل شهر دگو هستن . آشپز ماهر ( رپر) 

کیم نامجون( آر ام ، رپ مانستر) : معروف به خرابکار . بلند قد ترین عضو گروه.دست به هر چی بزنه نابودش می‌کنه . اهل کتاب و طبیعت و ورزش . لیدر گروه بنگتن . رپر حرفه ای گروه . آشپزی بلد نیست اصلاا. تهیونگ و کوک خیلی بهش ارادت دارن. ( رپر) 

جانگ هوسوک( جی هوپ) : معروف به سان شاین . رقاص فوق حرفه ای ، گفته میشه ژله ای هست و استخوان نداره چون خیلی تو رقص منعطفه. دنسر اصلی گروه . کاپیتان تیم کوچولوها( مکنه لاین) . هیونگ مهربون تهیونگه . خیلییی منظم و تمیزه. آشپزی نمیکنه زیاد. ( رپر) 

پارک جیمین( جیمین) : کوتاه قد ترین عضو گروه .

معروف به موچی . رفیق صمیمی تهیونگه از بچگی. با تهیونگ تو یه دبیرستان بودن. قبول شدن اودیشن اش رو مدیون تهیونگه چون تهیونگ همراهیش کرد برای تست اش اما تهیونگ قبول شد و اون نشد و تهیونگ گفت اگه جیمین نیاد منم نمیام . کیوت ترین عضو گروه . رقاص حرفه ای . لیدر رقص . با کوک هم رفیق ان.( ووکالیست)

کیم تهیونگ ( V): ویژوال و زیباترین عضو گروه . چندین بار زیباترین مرد جهان شده . سفیر برند سلین فرانسه . معروف به بچه خرس ، تایگر، آدم فضایی و گوچی بوی . رفیق صمیمی جیمینه. دارای صدای عمیق . با کوک دوستی صمیمی داره . عاشق جاز و چیزای وینتیجه . با نام هنری ونته ( vante) نقاشی می‌کشه و عکاسی می‌کنه . بازیگره. فن ونگوگ هست . ( ووکالیست) 

جئون جونگکوک( جی کی jk) : معروف به گلدن مکنه . کوچکترین و با استعداد ترین عضو گروه. خواننده ووکال اصلی . رقاص حرفه ای . قبلاً تکواندو کار بوده . با تهیونگ و جیمین رفیق صمیمیه. عاشق ورزش و غذاست . معروف به خرگوش عضله ای یا دابل ب.انی . فن آیو . الهام بخشش جاستین بیبره. دارای صدای بهشتی . ( ووکالیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوکجین : جین جینن لباش درسته ، ابروهایش بهم نزدیکه ، خیلی خوشگله ، از رو شونه هاش و صورتش میت ...

اوم خیلی نازهههه🥲😍

همش نگا میکنم ک بره ت ذهنم

"army"        '' صبرم کمه ، حوصلم در حد حداقلِ ''

نامجون: 

رپ مانستررررر

هیولا رپ کوچولوم:)

قدش از همه بلندتره، چال گونه داره، چشماش خماره، لبخند ملیحی داره ، گاهی پوکر فیسه ، یکم آشفته بنظر میرسه، عضله های زیاد 

از رو قد و چال گونه تشخیصش بده

جمن  شیییییی

موچی

موچیییییی

به حالت چشماش نگا، تک پلکی و بشدت خمار ولی درشت هرجا این چشما رو دیدی بدون جمنه.

از رو انگشتهای کیوتش و قدش نسبت به اعضا میتونی تشخیص بدی 

لباش هم قلوه آیه

و لپ داره خیلیییییییییییییی