2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 29 پست
من که اینقد اطرافیان و خودم حرفشو زدم دخترم عاشق خواهر و برادره.......   کاش نمیگفتم بهش که ال ...

دخترتون چند سالشه دختر منم واقعا تنهاس مدام میگه یه پیشی برای من بگیرید تا باهاش بازی کنم منم فوبیا دارم نسبت به حیوانات دوستاش ولی اکثرا حیوون دارن اونم میخواد کاملا جای خالی همبازی احساس میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این خیلی خوبه ولی من میگم الان دخترم ۵ سالشه بازم میتونه همبازی باشه با بچه جدید

بله میتونه علاوه براین چون بچه اولت دخترهکاملا میتونه نقش حامی دوم برای بچه دومتون بشه 

و ازطرفی حسادت بچه اول کمتر میشه باتوجه به شرایط سنی

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
ماشاالله دخترتون که بزرگه. دختر من 4سالشه. دومی 20روز کلی ام کمکت میشه. اینایی که شیر به شیرمیارن ب ...

از طریفی هن خوبه چون با هم بزرگ میشن ولی باید کمک داشته باشن بدون کمک واقعا سخته

متوجه نشدم بارداری یا نه!

بهر حال نگران نباش عزیزم....با اینکه فشار زیاد و تغییر ناگهانی شدیدیه هم از نظر عاطفی و هم مالی ولی بشدددت آدمو رشد میده بچه ی دوم که میاد انگار آدم یهو بزرگ میشه هم دخترت هم خودت هم همسرت.من  دخترم دقیقا پارسال همچین روزی صاحب یه خواهر و یه برادرشد تو آخرین ماهه پنج سالگیش.

سال پرچالشی رو گذروندیم اما الان روابط قویتر و جدی تری داریم.نسبت به قبل.و اعتماد بنفس دخترم بالاتر رفته.انگار حمایت کردن از بچه ها براش خیلی لذتبخشه.خصوصا حالا که اونام بهش ابزار علاقه میکنن..

بله میتونه علاوه براین چون بچه اولت دخترهکاملا میتونه نقش حامی دوم برای بچه دومتون بشه  و ازطر ...

دقیقا حس میکنم دخارم داره خیلی لوس بار میاد خیلی خوب غذا نمیخوره هر میخواد براش مهیا میکنیم ولی بازم حس تنهایی داره انگار

دخترتون چند سالشه دختر منم واقعا تنهاس مدام میگه یه پیشی برای من بگیرید تا باهاش بازی کنم منم فوبیا ...

دقیقا. دخار منم عاشق حبووناس ی روز پرنده میخواد ی روز خرگوش 

خونه مامانم هنش با گربه ها بازی میکنه

حتی یه گربه وحشی دارن رفته بود با نوازشش میکرد همه تعجب کرده بودن چطوری

متوجه نشدم بارداری یا نه! بهر حال نگران نباش عزیزم....با اینکه فشار زیاد و تغییر ناگهانی شدیدیه هم ...

هنوز مطمعن نیستم ولی یه هفتس عقب انداختم بعد سر درد دارم عصرا خالت دلپیچه یه حالیم سر دخترم خیلی زود فهمیدم باردارم چون نگرانم استرس دارم میترسم هنوز بی بی چک نگرفتم نگران رفتار همسرم بعد از فهمیدن موضوع هستم 

ولی چه خوب خیلی امید وار کننده بود ممنون از نظری که دادید یعنی الان سه تا دارید شکم دوم دوقلو بود ؟

دقیقا. دخار منم عاشق حبووناس ی روز پرنده میخواد ی روز خرگوش  خونه مامانم هنش با گربه ها بازی م ...

دخترتون چند وقتشه بچه های الان اکثرا عاشق حیوانات هستن و حامیشون این خیلی خوبه ولی اینکه دوست دارن تو خونه داشته بلشن این خیلی سخته

دخترتون چند وقتشه بچه های الان اکثرا عاشق حیوانات هستن و حامیشون این خیلی خوبه ولی اینکه دوست دارن ت ...

۵سالشه

اره واقعا سخته حیوون نگه داشت 

باباش که کلا حساسه نمیخره براش تازه حرفشو بزنه کلی دعوا راه میندازه

بمیرم واسه دخترم

۵سالشه اره واقعا سخته حیوون نگه داشت  باباش که کلا حساسه نمیخره براش تازه حرفشو بزنه کلی د ...

عزیزم چقد همدردیم براش همستر خریده بودیم بعد چند بار مریص شد با این حال که دستشو میسشت بازم دوبار بیروت روی گرفت بعد دادیم رفت فرداش بیدار شد بره باهاشون بازی کنه دید نیست گلی گریه کرد حالش بد شد کل خونه رو دنبالشون گشت بعد کلی گریه کردن باباش کلی باهاش حرف زد تا آروم شد 😔

هنوز مطمعن نیستم ولی یه هفتس عقب انداختم بعد سر درد دارم عصرا خالت دلپیچه یه حالیم سر دخترم خیلی زود ...

اآخخی.میفهمم حالتونو واقعا بچه ی دوم با توجه به اینکه آدم یکبار تجربه ی بارداری و زایمانو بچه داشتن رو داره از جهاتی راحتتره ازبعضی جهات دلهره آوره.بهرحال بنظرم با انرژی برو سمت اتفاقی که در پیشه.اگر باردار باشی همسر و دخترت با احوال خودته که موضعشونو مشخص میکنن .اگر خوشحال باشین بهتر میگذره..اگر باردار نبودی که هییچ.....بله من سه تا جوجه دارم الان🤪🥰

اآخخی.میفهمم حالتونو واقعا بچه ی دوم با توجه به اینکه آدم یکبار تجربه ی بارداری و زایمانو بچه داشتن ...

چه خوب خدا براتون نگه داره دقیقا منم حس میکنم خودم باید حال روحی خوبی داشته باشم وبا اعتماد به نفس پیش برم هر چی خدا بخواد بهترینه