2777
2789
عنوان

دکتر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 20 پست
چطور مگه؟ 😁

براش زده بودن عینک بزنه   

مربیمون آشناست انقدر اعتماد بنفس هم داشتیم قبل آزمون باهاش تمرین غیر قانونی هم کردیم و آراسته و وارسته خداحافظی کردیم که برَویم آزمون گفت وایستید ببینم پت و مت عینکتو آوردی ؟ دوستم گفت کدوم عینک 

چه روزگار خوبی بود از این در به اون در دنبال عینک بودیم براش بزنه افسر نندازتش   عینک داشتم نمیزدم نمیدونستم کجاهست تو خونمون میگشتن ما تو محوطه ی آزمون 

ای خدا چقدر باحال بود حالا اون دوستم باهام قطع رابطه ست 

دلم تنگش شد 

هرجا هست خدا حفظش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عصبانیتش برا اینکه بدونه شما چقدر رواعصابتون مسلط،هستین و موقع رانندگی زود از کوره در نمیرین&nbs ...

چه ربطی داره؟ شخصیت همه رو خورد و خاکشیر میکرد

در ضمن اون تایید کننده بینایی بود چه ربطی به تسلط روی اعصاب داره!؟ 

منم که لال شده بودم هیچی نگفتم پس چرا تایید نکرد؟ 

این بی ادبی ها با هیچی قابل توجیه نیست

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
چه ربطی داره؟ شخصیت همه رو خورد و خاکشیر میکرد در ضمن اون تایید کننده بینایی بود چه ربطی به تسلط رو ...

اون دکتر فقط برا بینایی نیس بینایی یه بخشش هست.من چیزی رو که میدونستم گفتم شما هر جور دوس داری رفتار کن با دکترت ولی بدون دودش تو چشم خودت میره .

وخدایی که در این نزدیکیست

اون دکتر فقط برا بینایی نیس بینایی یه بخشش هست.من چیزی رو که میدونستم گفتم شما هر جور دوس داری رفتار ...

خانم محترم گفتم من کلا اون موقع لال شدم و نتونستم هیچی بگم دیگه نمیدونم چطور شما اینو برداشت کردید که رفتار من بد بوده و قراره دود توی چشمم بره

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟