2821
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
فراموشش کن اول شمارش و بلاک کن بعد هم اگه نزدیکت هست سعی کن وقت هایی بری بیرون که اون بیرون نیست

نمیتونم

سخته:(

حواست ب این باشع ک وقتی خوشحالی کی برات خوشحاله!😌

اسی دوسش داری درست ولی این ادم به دردت نمیخوره 

اگر ذره ای دوست داشت هیچ وقت اینطوری رفتار نمیکرد باهات 

خیلی خودتو کوچیک کردی 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دوسش داری درست ولی این ادم به دردت نمیخوره  اگر ذره ای دوست داشت هیچ وقت اینطوری رفتار نمی ...

اصن کوچیک شدنم اشکال نداره ب کناز

من ب قلبم قولشو داده بودم:))

هعی هعی خاک برسرت خواهر ب من ی بار گفت اونم تو اعصبانیتی ک مقصر خودم بودم قبل ازدواجم اس نده بقران مث سگ زوزه میکشید برام تا راضی شدم ج دادم ده بار گفته دکمتو بزن اونوقت....متاسفم برات 

-قلبم‌ دوسش داشت مغزم ازش متنفربود.
هعی هعی خاک برسرت خواهر ب من ی بار گفت اونم تو اعصبانیتی ک مقصر خودم بودم قبل ازدواجم اس نده بقران م ...

خاهر چیکار کردی شما

چیکار کنم؟:)

چراانققد التماس کردی .واقعا خودتو بی ارزش میکنی بااینکارات...ولش کن.حتی اگه عاشقش باشی عشق یه طرفه خیلی ترسناک و بده

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏
اصن کوچیک شدنم اشکال نداره ب کناز من ب قلبم قولشو داده بودم:))

چرا اتفاقا همین کوچیک شدنت بده 

ببین خیلی خودتو بی ارزش کردی اگه مغرور میبودی سنگین بودی اون ارزشتو بیشتر میدونست 

و همین بهش اجازه داده هرتوهینی دلش بخواد بهت بکنه تهش بزار بره بعد که دورش خالی شد برگرده 

اسی سخته عاشق یکی بشی و بخوای دل بکنی ازش 

ولی ی چیزی رو خواهرانه بت میگم اگه ادمت درست بودو عاشقش شده بودی هیچ وقت از دستت نمیداد تو عاشق ی ادم اشتباهی شدی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
چراانققد التماس کردی .واقعا خودتو بی ارزش میکنی بااینکارات...ولش کن.حتی اگه عاشقش باشی عشق یه طرفه خ ...

خیلی درد دارم:)

چرا درک نمیکنه؟:)

چرا عزیتم میکنه مگه چیکارش کردم:)

منم آدمم:)

چرا اتفاقا همین کوچیک شدنت بده  ببین خیلی خودتو بی ارزش کردی اگه مغرور میبودی سنگین بودی اون ا ...

:))

این از اون آدما نیست ک دورش خلوت شد برگرده:(

:)) این از اون آدما نیست ک دورش خلوت شد برگرده:(

همون بهتر که برنگرده 

توهمه تلاشتو کردی و الان شرمنده دلت نیستی 

بقیه شو بسپر به زمان و پاشو درستش کن 

ی کاری کن پسفردا حسرت داشتنتو بخوره:/