2777
2789
اینم شنیده بودم که بعضیا میگفتن خوبه اما پوستت نازک میشه  برو یه جای خوب که هم دلسوز جیبت باشه ...

همین جایی ک تصمیم گرفتم برم خیلی بفکره ینی از اون آدمای پولکی نیست ک الکی بخاد ی حرفی بزنه 

از هر مراجعه کنندش ک برا این کارا میرن پیشش عکس قبل و بعد میگیره و نشون میده 

تا حدی از خودش و کارش مطمئنه ک همون موقه زنگ میزنه ب مشتریاش تا عکس لحظه ای از صورتشون بفرستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین جایی ک تصمیم گرفتم برم خیلی بفکره ینی از اون آدمای پولکی نیست ک الکی بخاد ی حرفی بزنه  از ...

من  رفتم مزونیدلینگ ب جای اینکه بهتر بشم بدتر شدم ۲هفته خوب بودم فقط بعدش شدید جووش زدم

من  رفتم مزونیدلینگ ب جای اینکه بهتر بشم بدتر شدم ۲هفته خوب بودم فقط بعدش شدید جووش زدم

اونو منم شنیده بودم ک اولش خوبه فقد 

بیا ی اسیدتراپی بریم 🤦🏼‍♀️ چون این روش بهت ۳تا محصول میده ک آخر شب و  صبحا باید بزنی تا ی مدتی 

بعدش دیگ نیازی ب اونا نیس 

وای یکی از همسایه هامون دقیق همینو می‌گفت 

می‌گفت رفتم انجام دادم صورتم داغون تر شد چرا اینجوریه آخه 

وای یکی از همسایه هامون دقیق همینو می‌گفت  می‌گفت رفتم انجام دادم صورتم داغون تر شد چرا اینجور ...

من نزدیک ۲جلسه ۴ملیون گرفت ازم بعد رفتم دکتر گفت اصلن این کارا را انجام نده اینا فقط ب نفع خودشونن مثلا لیزرco2خیلی بهتره من انقدر درد کشیدم ۱هفته فقط صورتم فرمز بود بعدم جوشا چرکی زد