2777
2789
عنوان

با پسری ک.

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
خیر اما قلب این چیزا رو نمیشناسه از اول باید مسلط باشی

خودش ک ب این دلیل خیلی دوری میکنه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فقط ب خاطر اینکه بابا شده؟؟  مثلا مهمه بچه پیش خودش باشه یا مادرش؟؟

اصن مهم نیس بچه اش کجاس

کلا چون بابائه به درد هرکسی نمیخوره

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

خیلی سنت کمه ، اگه میخوای قبول کنی حتمااات از همسر اون اقا علت جداییشو بپرس  و حتما رو بچه فکر ...

ازدواج نه 

رابطه عاطفی منظورمه. اخه خودش خیلی دوری میکنه و خودشم ب من نگفته این موضوع رو فقط گفته من دلم شکسته و این حرفا. من خودم فهمیدم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شما تا حالا ازدواج نکردی ؟

نه عزیزم

خیر اما قلب این چیزا رو نمیشناسه از اول باید مسلط باشی

اره خیلی دوسش دارمم

فقط ب خاطر اینکه بابا شده؟؟  مثلا مهمه بچه پیش خودش باشه یا مادرش؟؟

ببین اون بچه ی دونفره تا ابد هم بچه دونفر خواهد بود ، وقتی چندسال دیگه بچه بیاری نباید بگی به بچه قبلیش بی توجه باشه باید بدونی اون هردو بچه رو ب یک اندازه دوس داره 

به همه چیییز فک کن ، هیجانی تصمیم نگیر 

اگه فکراتو کردی و تصمیمتو گرفتی برات دعای خیر میکنیم  همه جیز بستگی ب خودت داره ، اون ادم چون جدا شده و بچه داره دلیل بر بد بودنش نیست  شاید خیلی هم خوب باشه ولی خودت اخلاقای خودتو ببین و همه جوانبو در نظر بگیر

ازدواج نه  رابطه عاطفی منظورمه. اخه خودش خیلی دوری میکنه و خودشم ب من نگفته این موضوع رو فقط گ ...

رابطه ی عاطفی تا ابد در همون حد نمیمونه دو سال دیگه وابسته میشی میگی بیا خاستگاری ، تو کلا ب همه چی فک کن بعد برو جلو 

رابطه ی عاطفی تا ابد در همون حد نمیمونه دو سال دیگه وابسته میشی میگی بیا خاستگاری ، تو کلا ب همه چی ...

مرسی عزیزم. من چیزی ازشون نمیدونم فقط اینکه ی ساله دوسش دارم و اون از من دوری میکنه فک کنم دلیلش همین 

فامیلتونه ؟ 

نه متاسفانه