2777
2789
عنوان

شما باشید شوهرتون رو چک میکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا آدمیه که حتی پیام تبلیغاتی رو سری پاک می‌کنه ،لونوقت میزارع مدرکی بمونه 

پس چی رو میخوای چک کنی؟ دست بزنی به گوشیش بفهمه چک کردی اما چیزی پیدا نکردی شخصیتت خراب میشه. مخصوصا اگر اهل خیانت نباشه اصلا از چشمش میفتی

ببین طلاق برا زن بد تموم میشه خودت تجربشو داشتی؟؟یا تو موقعیت و اینده کلا 

تجربه نکردم اما دیدم از نزدیک اصلا بد تموم نمیشه این باور غلط جامعه ما هست متاستفانه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اگه باهات خوبه اینکارو نکن دکتر ب من گفت چک نکن من کردم و الان دارم جدا میشم ی سسری مردا تنوع طلبن د ...

یعنی چی؟باهامون خوب باشن ولی خیانت کنن چون باهامون خوبن ایرادی نداره؟؟؟

من زمانی چک میکنم که به این قطعیت رسیده باشم که اگر موردی باشه بی درنگ طلاق میگیرم. در غیر این صورت ...

این جواب منطقی ترینه 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

نه ندارم 😔

پس بیخیال شو گلم 

هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون به نیت حفظ شر از زندگی و همسرت چقدر خانم هست و دیدم که  اصلا رفتار زنونه ندارن بلد نیستن باشوهر چه جوری رفتار کنن جاش تا دلت بخواد رفتارهایی که شوهرو بد میکنه بلدن ... تلاش کن ازون دسته نباشی 

برا خودشون خرج نمی‌کنن  آخرین نفر برا خودشون چیزی میخرن مخصوصا وقتی بچه دار میشن .... همش دلشون میسوزه با همون لباسای گله گشاد و بی رنگ و رو و پتوک ... مخصوصا توی پریودی بهونشونم  اینه که لک میشن ... بوی عرق هم میدن و بوی خون ... خودشون که نمی‌فهمن چون عادت کردن به بوش ... ولی شوهر که کنارشون هست بو به زیر دماغش میخوره 🫣

بعد چند وقت یه خرج میخواین  بکنن برای چیز مهم هااا  انقدر که خرج نکرده  شوهر  و عادت نداره  زورشون میاد بعد کلی غر میزنن به جونشون ..

اصلا هم سر زنده و شاد نیستن روزا همینجوری میگذرونن بیشتر وقتا هم که کله هاشون تو گوشی ... بلدم نیستن درستو حسابی حرف بزنن ... بیشترم دعوا و مشاجره .دارن ..

رمان عاشقونه چند وقته میخونم کاری به اغراق کردنشون ندارم چون میدونم رمانه ❌️... مثلا دخترایی که دل پسری رو میبرن بیشترین کاری که میکنن بغل و بوسه.....  یه بغل ساده با چنتا حرف ساده که رو شوهر خیلی تاثیر میزاره .... مثلا آخی بهترین جای دنیا همین‌جاست همه غمو خستگیم و بی وحوصلگیم در رفت 🥰

یا آخيش انگار خودمو زدم به شارژ 🥰

بعد بیشترین. چیز دیگه ای هم که داره حرفای خوب شونه تعریف کردنشونه  و تشکر کردنشون. از عشقشون .
لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡