2777
2789
عنوان

نظر خواهی + 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 29 پست

نمردیم و عکس ریش شوهر نی نی سایتی هم دیدیم😅

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهم نبود برام اون موقع  الان هم مشکلی ندارم  فقط یبار تو عمرم لپ هاشو ببینم همین

اسی میگم ی کلک بزن بهش ی لباس که رنگش خیلی جیغ و تاحالا نپوشیده و اون رنگو و احتمال میدی دوست نداشته باشه رو بخر بهش بده بگو دوست دارم تو این لباسو بپوشی ببین چی  میگه اگر گفت نه بگو چرا میگی نه مگه مسلمون نیستی امام صادق بخاطر زنش چون لباس قرمز دوست داشت تو خونه لباس قرمز بخاطر زنش میپوشید تو چرا نمیپوشی این لباسو من ببینم بعد اگر راصی شد که بپوشه بگو لازم نکرده بپوشی برو ریشتو ماشین کن زن امام صادق لباش قرمز دوست داشت من ریش ماشین کرده😅

البته نگو تیغ بزنه بگو ماشین کنه تیغ نزنه

و اینکه اگر اشتباه نکنم امام صادق بود تا اونجایی که یادم میاد

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
مرتب هست 

اسى من عكس همسرت رو نديدم ولى خود من وقتى شوهرم ته ريش ميزاره خيلى بيشتر دوست دارم البته توام حق دارى چون زنشى دلت ميخواد لااقل يبار بدون ريشش رو ببينى ديگه☹️ چقدر عجيب كه اصلا نميزنه عكس هم نداره بدون ريش؟

اسی میگم ی کلک بزن بهش ی لباس که رنگش خیلی جیغ و تاحالا نپوشیده و اون رنگو و احتمال میدی دوست نداشته ...

این نظر خوبی بود 😁👍

توام با سیاست بود 

با یکم تغیر  همین سیاست رو در پیش میگیرم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚
مرتب هست 

نیست ببین سبیلش اومده روی لبش زاویه بندی صورت اصلا رعایت نکرده صورتش تپله اینم خط ریش پهن گذاشته روی گونه زیر گلو اصلا مرتب نکرده کلا ببرش آرایشگاه بگو سایه بزنه یه چیزی شبیه احسان علیخانی 

این نظر خوبی بود 😁👍 توام با سیاست بود  با یکم تغیر  همین سیاست رو در پیش میگیرم  ...

جواب داد خبر بده😁

باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩‍⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
نمیشه که  هم خوابه گناه داره هم می‌خوام راضی باشه هم بیدار میشه خب نمی‌خوابه که من بزنم

خب ببین یکم خلاقیت میخاد 

باید نرم نرمک کار کنی یا قرص خواب بدی👀🤣🤣

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
اسى من عكس همسرت رو نديدم ولى خود من وقتى شوهرم ته ريش ميزاره خيلى بيشتر دوست دارم البته توام حق دار ...

نه اصلا عکس بدون ریش نداره از بچگی داره که اونجا هنوز مرد نشده 

از وقتی به بلوغ رسیده و مرد شده همش همینه صورتش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚