سوت مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1387 عنوان ویروس جدید 2488 بازدید | 58 پست سلام دوستان من الان سه روزه دلپیچه دارم روز اول ودوم حالم خیلی بد بود سرم زدم دارو خوردم دمنوش خوردم اصلا تاثیر نداشت الان دردم کمتر ولی هنوز هم نفخ دارم نمیتونم دفع داشته باشم قبلش هم بدن درد شدید داشتم وبی حال بودم ممکن ویروسی باشه؟ 1402/05/04 | 15:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_عقاب_تنها_نیست عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 7374 این ویروسه دهن آدمو سرویس میکنه باباکلللل خانواده و فامیلای من این دو هفته همه گرفتیمخیلیم واگیر دارهاما خب مراقبت کن خوب میشی قرصاتم تا آخر بخور این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 27796 اره دقیقا همین ویروس جدیده ستمن نزدیک دو هفته ست ک ۲ حالت دارم یا اسهال بودم وحشتناک و کنترل میکردمیا بعدش دیگ نمیتونستم برم دستشویی و فقط دل درد داشتمتب و سردرد اینا هم اضافه کنیداشتها نداشتم حالت تهوع و... الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
سوت مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1387 این ویروسه دهن آدمو سرویس میکنه بابا کلللل خانواده و فامیلای من این دو هفته همه گرفتیم خیلیم واگیر ... ببخشید اینو میپرسم اخه خیلی میترسم ،شما هم مشکل تو دفع داشتید روده درد داشتید؟
تاج۱السلطنه عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3153 نمیدونید طول درمانش چند روز؟ من ۴ روز طول کشید تهوع شدید سرگیجه اسهال حتی آب میخوردم بالا می اوردم
سوت مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1387 اره دقیقا همین ویروس جدیده ست من نزدیک دو هفته ست ک ۲ حالت دارم یا اسهال بودم وحشتناک و کنترل میکرد ... دقیقا منم روز اول اسهال داشتم الان دل درد میمیرم نمیتونم دستشویی کنم
سوت مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1387 اره دقیقا همین ویروس جدیده ست من نزدیک دو هفته ست ک ۲ حالت دارم یا اسهال بودم وحشتناک و کنترل میکرد ... من تب وسردرد ندارم
یه_عقاب_تنها_نیست عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 7374 ببخشید اینو میپرسم اخه خیلی میترسم ،شما هم مشکل تو دفع داشتید روده درد داشتید؟ خواهش میکنم زیبارو♥️ببینید منشنیدم یا گلو رو درگیر میکنهیا معده و روده و دفع رومن اونی بودم که گلوم افتضاح شد و آب دهانمم نمیتونستم قورت بدماما خاله و خواهرم توی دفع مشکل داشتن این کاربری به شعبه ی جدیدی انتقال یافت🦦میتونی بگردی پیداش کنی🦦
found عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 4849 نمیدونید طول درمانش چند روز؟ بین یکهفته تاده روزه ببین چهار گل یاچهارده گل دم کنید بخورید....
سوت مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1387 بله عزیزم ویروسیه دورش طی بشه خوب میشی ممنونم،دوره ش چند روز ؟