2777
2789
عنوان

دادگاه تعدیل

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 19 پست
عزیزم ببخشید زیاذ سوال میپرسم، رای دیوان تا بیاد دادگاه بدوی اونم طول کشید؟؟ وقتی اومد رفتی محضر و ش ...

اشکال نداره 

همه دادگاهارد اومد نمیخواست طلاقم بده میخواست اذیت کنه من همه مهریه مو ببخشم که من بیشترشو بخشیدم 

که رای به نفعم بشه اینجوری بگم من مدرک ازش نداشتم پزشک قانونی ام نداشتم اگر شما مدرک داشته باشی خیلی کارت جلوتر میافته 

اشکال نداره  همه دادگاهارد اومد نمیخواست طلاقم بده میخواست اذیت کنه من همه مهریه مو ببخشم که م ...

عزیزم وقتی رای دیوان عالی اومد خودت رفتی محضر؟؟ دیگه بعدش تمومه؟؟ 

عزیزم من مهریه م ۴ سکه بود ازش گرفتم و تو دادگاه تجدیدنظرگفتم میبخشم و پس میدم قاضی فقط نوشته بخشیدن مهریه نشون میده رای دادگاه بدوی درست بوده . میترسم دیوانم بگه پسش بدم ، بنظر شما اینطور میگه یا دخالتی تو مهریه نمیکنه

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی رای دیوان عالی اومد خودت رفتی محضر؟؟ دیگه بعدش تمومه؟؟  عزیزم من مهریه م ۴ سکه بود ...

هنوز چن روز پیش رای اومد منتظرم پرونده ام بیاد شهرستان باقی کاراش انجام بدم البته من وکیل دارم 

راجب سوال دومت حقیقتش نمیدونم با یه وکیل مشورت کن چون میترسم چیزی بگم بلد نباشم و نارحت بشی یا الکی خوشحال.