2789

قطعا هیچ حرفی باهم ندارین که صمیمی بشین

صمیمیت باعث نابودی کل رابطه ها میشه

باهم خوب باشید، خونتونم دعوتش کن

که فکر نکنه خودتونو میگیرید.

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بهش زنگ زدم گفتم سلام چطوری و دیگه هیچ حرفی نداشتیم😥

ایرادی نداره، همینکه به هم احترام بذارید و هوای هم رو داشته باشید کافیه. من یه دایی دارم زنگ که میزنه میگه سلام خوبی؟ حالت چطوره؟ 

و بعد از گرفتن جواب سوالاش میگه خداحافظ، میگه قرار نیست توی صحبت ها آدم ها از هر دری حرف بزنن و به اصطلاح زوده درازی کنن😅، از حال همدیگه خبردار بشن کافیه دیگه بقیش اضافیه. 

کلا خیلی خوبه به ممب که درونگرا هستم حس خوبی میده. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
چه همه میگن صمیمی نشو ،چقدر بد که تشویق به دوری میکنید چقد بدتر که خانواده رو اینجور از هم جدا میکنی ...

منظور از صمیمی شدن شوخی بیجا وگفتن ریز ترین مسائل زنگیه واینکه  صمیمی شدن باعث میشه توقع بیجا ایجاد بشه همین مسائل باعث میشه بعد یه مدت یه جوری رابطه به هم بریزه که دیگه هیچوقت مثل اول نشه اما اینکه باهم مهربون باشیم به هم احترام بزاریم در مورد مسائل کلی حرف بزنیم اصلا بد نیست تازه خیلیم لذت بخشه

ایرادی نداره، همینکه به هم احترام بذارید و هوای هم رو داشته باشید کافیه. من یه دایی دارم زنگ که میزن ...

منم خودم درون‌گرام اونم درون گراس فک کنم کنار هم بشینیم باید بگیم بیا راجبه یچیز دیگه سکوت کنیم😂😂

منظور از صمیمی شدن شوخی بیجا وگفتن ریز ترین مسائل زنگیه واینکه  صمیمی شدن باعث میشه توقع بیجا ا ...

ادم تا ادم فرق داره اول باید طرفت رو بشناسی ،خداروشکر من سه تا خواهرسوهر دارم4تا جاری همه عین خواهریم باهم تو همه موارد 

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓