2777
2789
بنظرم میتونی برای برند ها هم طراحی کنی 

اره خیلی کارها میتونم بکنم ولی فعلا هدفم اینه بخونم پرستاری بیارم اینو به عنوان شغل دوم در نظر گرفتم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
ببین انجام بده شناخته بشی بعد کم کم که کارگردان ها شناخته شدی میتونه دستیارشون بشی خیلی ها مدرک میدن

اره حرفت کاملا درسته ،ولی میدونی ک تایم میبره تا شناخت بشی ، تا اون زمان باید درآمد داشته باشم ، حالا ب ذهنم رسید قبول کنم ولی نمیدونم درآمدش چقدره ، میتونم زندگیم بگذرونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حرفت کاملا درسته ،ولی میدونی ک تایم میبره تا شناخت بشی ، تا اون زمان باید درآمد داشته باشم ، حال ...

بدون زیاد هست الان یه خیاط تولیدی ۸ میلیون میگیره

اره خیلی کارها میتونم بکنم ولی فعلا هدفم اینه بخونم پرستاری بیارم اینو به عنوان شغل دوم در نظر گرفتم

خیلی کارت سخته میشه ، بنظرم تمرکزتو بزاری رو طراحی خیلی میتونی موفق بشی ،

پرستاری شغل فوقولاده ای هست هم جایگاه اجتماعی خوبی داره ولی از نظر دارمد بخوای نگاه کنی طراحی فکر میکنم اوکی تر باشه

خیلی کارت سخته میشه ، بنظرم تمرکزتو بزاری رو طراحی خیلی میتونی موفق بشی ، پرستاری شغل فوقولاده ای ه ...

من شهر کوچیک زندگی میکنم با یه خانواده شرایط مال بد

رشته طراحی و هنری به  سرمایه نیاز دا ن که من ندارم الان که هوش مصنوعی اومده و طراحی لباس دیجیتال شده 

جز خیاطی فک نکنم از طراحیش پولی در بیارم مگر اینکه کلاس های آموزشی بزنم

راسش من هدفم کارگردانی ، ولی چند سال دوره طراحی لباس میگذرونم الان پیشنهاد کار گرفتم از طرف استادم ، ...

من اگه جای تو بودم قبول میکردم 

سینما ورود بهش کار آسونی نیست پس وقتی پیشنهاد میگیری به نظرم واردش بشو بالاخره دستت رو به یه جایی بند کن

رشتت چیه؟   سینما میخونی؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
من اگه جای تو بودم قبول میکردم  سینما ورود بهش کار آسونی نیست پس وقتی پیشنهاد میگیری به نظرم و ...

من تازه مهر ماه رشته کارگردانی رو شروع میکنم بخونم ،ولی فیلم نامه نویسی و طراحی لباس بلدم دوره گذروندم 

من تازه مهر ماه رشته کارگردانی رو شروع میکنم بخونم ،ولی فیلم نامه نویسی و طراحی لباس بلدم دوره گذرون ...

کجا میخونی؟

دانشگاه میری؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱