2777
2789
عنوان

معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 30 پست
آره متاهله میانساله، وای نمیدونم چیکار کنم اگ بدش ميومد پیام میدادم ک شمارمو پاک می‌کرد جوابم نمی‌دا ...

عزیزم شما شاید با مادرت ارتباط خوبی نمیتونی برقرار کنی و به معلمت به عنوان یه مادر علاقه مند شدی

به نظرم شما از خودت بپرس آیا جایگاهی تو زندگی معلمت داری یا نه

مسلما نداری پس بیخیال شو 

زتدگیه خودتو پیش ببر

اونم به عنوان یه معلم خوب و دوستداشتنی توی خاطراتت نگه دار

با خودت بگو معلم خوبی بود هرجا هست خوش باشه 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
باهاش قرار بذار برو دیدنش یا دعوتش کن خونه تون ، نذار رابطه قطع بشه

فک نکنم بشه، حالا اگ خاستم برم یه شهر دیگه دانشگاه بهش میگم ک ببینمش 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نکنم بشه، حالا اگ خاستم برم یه شهر دیگه دانشگاه بهش میگم ک ببینمش 

همین طوری هم از طریق پیامک باهاش در ارتباط باشی یا تماس تصویری بگیری هم خوبه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
عزیزم شما شاید با مادرت ارتباط خوبی نمیتونی برقرار کنی و به معلمت به عنوان یه مادر علاقه مند شدی به ...

حقیقتا از بچگی کمبود محبت داشتم، برا همین اینطوری شدم، ینی یه دانش آموز هیچ ارزشی واس دبیرش نداره؟ 

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

حقیقتا از بچگی کمبود محبت داشتم، برا همین اینطوری شدم، ینی یه دانش آموز هیچ ارزشی واس دبیرش نداره؟&n ...

ارزش داره فقط و فقط به عنوان دانش آموز ارزش داره

یعنی وقتی موفق میشن معلم افتخار میکنه به اینکه یه زمانی معلمش بوده

در مورد کمبود محبت بشین با خودت حلش کن چون ممکنه در آینده برات مشکل ساز بشه

بشین حلش کن گریه کن اشک بریز برای محبتی که ندیدی

بعدش قوی شو و بگو خودم خودمو دوست دارم از کسی انتظاری ندارم مهمترین فرد زندگیت خودتی چرا خودتو محتاج بقیه میکنی

ارزش داره فقط و فقط به عنوان دانش آموز ارزش داره یعنی وقتی موفق میشن معلم افتخار میکنه به اینکه یه ...

من اونقد قوی بودم ک کم نیارم، درسمم خوندم کنکورمم دادم ولی نتونستم این معلم و فراموش کنم

من اونقد قوی بودم ک کم نیارم، درسمم خوندم کنکورمم دادم ولی نتونستم این معلم و فراموش کنم

قرار نیست فراموشش کنی اتفاقا توی روزهای خاص پیام تشکر بهش بفرست از زحماتش تشکر کن 

اینم در نظر بگیر که شاید اونقدری که شما به ایشون توجه داری اون نداره

قرار نیست فراموشش کنی اتفاقا توی روزهای خاص پیام تشکر بهش بفرست از زحماتش تشکر کن  اینم در نظر ...

باشه ممنون بابت راهنماییتون❤️

چرا به فکر قطع رابطه ات هستی؟ خیلی راحت رابطه تون رو حفظ کن تو زندگی کم پیش میاد آدم کسی رو با تمام وجودش دوست داشته باشه، به دیدنش برو حتی شده خونشون یا دعوت کن خونتون من هنوز که هنوز و خودم الان معلم شدم با معلم دوران راهنماییم در ارتباطم اونقدر ارتباط مون جدی شده که الان پدرم رو در آورده و ۳۵ باره از من واسه برادرش خواستگاری میکنه  

چرا به فکر قطع رابطه ات هستی؟ خیلی راحت رابطه تون رو حفظ کن تو زندگی کم پیش میاد آدم کسی رو با تمام ...

چ جالب🤣

دیوووووووونم کردن هم خودش هم برادرش از شانس بد من معلمم خونش رو آورده تو کوچه ما و خونه رو به روی خو ...

ولی معلم من مثل معلم شما انقد گرم نمیگیره، فک نکنم رابطمون تا آخر دوام داشته باشه 

ولی معلم من مثل معلم شما انقد گرم نمیگیره، فک نکنم رابطمون تا آخر دوام داشته باشه 

نه امیدی به خدا باشه برای منم اوایلش گرم نمی گرفت ولی خوب الان خودم ۲۳ سالمه و دو ساله که خیلی به خاطر داداش جونش قربونت صدقه ام می‌ره حتی اینم بگم روز معلم اون برای من کادو میخره نه من  

چون منم معلم شدم