2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اجی ماتریکس یعنی چی نخندی بهما نمیدونم خب

ببین میگن که ما داریم اونجوری که کسایی که قدرت دارن زندگی می‌کنیم و انگاری هممون یه روتین رو که اونا تعیین کردن رو انجام میدیم مثلا مدرسه رفتن یه روتینه که باید انجام بدیم

خب حالا ک خارج شدی ک نمیشه باور نمیکنم اصلا

بگو ببینیم روتین زندگیت چطوری شده الان؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
ببین میگن که ما داریم اونجوری که کسایی که قدرت دارن زندگی می‌کنیم و انگاری هممون یه روتین رو که اونا ...

مرسی اجی

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
هیچی الان دیگه هیچ روتین ندارم😐

برداشتت همینه از ماتریکس گلم؟

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
مگه تو خارج شدی😂

نشدم و اینم باور نمیکنم ک بتونیم خارج بشیم چون خیلی سخته 

من نفهمیدم ماتریکس چیه  فقط می دونم فیلمشم هست اونم دیدم ولی باز یادم نیست چی بود🤣

ببین وقتی اونایی که قدرتمندن میان چیز هایی که خودشون میخوان رو تحمیل میکنن به مردم مثلا همین اندروتیت فکر کنم میخواد خودش ماتریکس بسازه چون هی میگه برید ورزش کنید😂