راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین میگن که ما داریم اونجوری که کسایی که قدرت دارن زندگی میکنیم و انگاری هممون یه روتین رو که اونا تعیین کردن رو انجام میدیم مثلا مدرسه رفتن یه روتینه که باید انجام بدیم
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
نشدم و اینم باور نمیکنم ک بتونیم خارج بشیم چون خیلی سخته
من نفهمیدم ماتریکس چیه فقط می دونم فیلمشم هست اونم دیدم ولی باز یادم نیست چی بود🤣
ببین وقتی اونایی که قدرتمندن میان چیز هایی که خودشون میخوان رو تحمیل میکنن به مردم مثلا همین اندروتیت فکر کنم میخواد خودش ماتریکس بسازه چون هی میگه برید ورزش کنید😂