2777
2789
عنوان

جاری رو مخ🤢😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا اگه یه بار این کارو می‌کرد نه 

خودت حرص نده جاری من اینطوری بود شوهرش ازش راضی نبود طلاق گرفت از هر چیزی حرف در می اورد همیشه دعوا داشتن  بچه ها خواهر شوهرا هم می دونستم بره خونه دعوا و غر غر می کنه حتی بچه  دو ساله هم نزدیک نمیشد حتی نمیزاشت برادر شوهرم بچه من بغل کنه یا مادرشوهرم تو ماشین بشینه

📌متولد ۷۷ نیستم 
پس عروس خوبه باشم بهتره نه؟

نمی دونم ولی من یکی دیدم تو اطرافم زندگی خودش داغون کرد  با حرف های الکی  حتی حاضرم قسم بخورم دخترش بزرگ بشه اخلاق مادرش داره  اخرش طلاقه با کسی نمی سازه

بچه ابتدایی بدونه با سیاست رفتار کنه با عمه و زن عمو اعتنا نزاره بهشون  اخلاقش صفر زندگی خودش حتی بچه ده ساله رو داغون کرده بود بهش تعارف می کردی حرفی توش بود تعارف نمی کردی بازم یه قصه دیگه من خودم همون اول اخلاقش دستم امد خودم دور گرفتم گفتم‌ فردا  نره حرفی بزنه

📌متولد ۷۷ نیستم 
نمی دونم ولی من یکی دیدم تو اطرافم زندگی خودش داغون کرد  با حرف های الکی  حتی حاضرم قسم بخ ...

به خدا من الکی حرف در نمیارم خودم خیلی کم حرفم 

و جاریم پر حرف

دارم میگم خب چرا این جوریه که 

فک کن مادر شوهرم همیشه از بین ماشین ما و اونا میاد ماشین ما یا پدرشوهرم یا اون یکی جاریم 😐😑😑😑😑

به خدا من الکی حرف در نمیارم خودم خیلی کم حرفم  و جاریم پر حرف دارم میگم خب چرا این جوریه که& ...

می دونم چی میگید ولی اشکال نداره نزار از چشم شوهرت بیوفتی

یه روز تو تالار شوهرم و برادر شوهرم به پدرشون گفته بودن سوار ماشین شید به شوهرم گفته بود من با شما میام دوست ندارم سوار ماشین اونا باشم حتی مجبوری احترام بهش میزاشتن الانم جدا شده پدر شوهرم میگه دل چرکینم ازش دلم برا مادر شوهر پدرشوهرم می سوزه به این ایام قسم تو عمرم اسم جاریم نه به خوبی یاد کردم نه بدی اصلا دربارش حرف نزدم  البته بعد هر دیدار  دعوا داشتن با برادر شوهرم  از همه چی گله می کرد

📌متولد ۷۷ نیستم