2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 59 پست
خوب میرفتی هرجور شده دوست میشدی،احتمال میدم مقصر دعوا بودی و بدجور دلشون رو شکستی، پسرش هم باهاش رفت ...

نه اصلا اینجوری نبود  ،خود مادرشوهر پدرشوهرمم انقدر نمیتونستن بد باشن عاملش خاله شوهرم بود با خاهر شوهرام ،اتفاقا بزور شوهرمو‌میفرستم

کلا مادرشوهرم دختر دوست.با شوهرم از مجردی خوب نبود

خوب میرفتی هرجور شده دوست میشدی،احتمال میدم مقصر دعوا بودی و بدجور دلشون رو شکستی، پسرش هم باهاش رفت ...

شوهرم نمیزاره برم ، چون تو دعوا حرفای سنگینی زدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همجا میشینه از دستم گله میکنه اونوقت ملت نمیگن چرا سر پیری فروخته رفته، اینم میگه فرار کردم  خ ...

در دهن ملتو نمیتونی ببندی

بگو دلش خواسته بره اختیار خودشو داره نمیتونیم مجبورش کنیم بمونه که

واقعا سمت شما ملت انقدر فضولن؟

خداروشکر که اینجا کسی کسی رو نمیشناسه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
وای داداشام باهام دعوا می کنن مطمینم.فامیلام🥲

دختر سر زندگی خودت نشستی داداشت چرا باید دعوا کنه باهات ...یه ذره قوی یه ذره محکم باش ...

والا خانواده همسر منم با ما رفت آمد نمیکنن خوششون نمیاد هرجا هم نشستن گفتن ...یه ذره هم حتی مهم نیست منم با شوهر و خانواده و فامیلای خودم خوشم .

شوهرم نمیزاره برم ، چون تو دعوا حرفای سنگینی زدن 

خوب اگه اینجوریه که شما کلا بی تقصیر بودین، برادرهای شما چرا باهات دعوا میکنن  , وقتی شوهرت خودش اونا رو قبول نداره برادرای تو چرا کاسه داغ تر از آش میشن ؟ 

دختر سر زندگی خودت نشستی داداشت چرا باید دعوا کنه باهات ...یه ذره قوی یه ذره محکم باش ... والا خانو ...

منم دو سالی هست بی خیالشون شدم ولی این کارشون ضربه ی بدی میزنه بهم

خوب اگه اینجوریه که شما کلا بی تقصیر بودین، برادرهای شما چرا باهات دعوا میکنن  , وقتی شوهرت خود ...

کلا داداشام میگن اگر خانواده شوهر سرتونم ببرن باز تعظیم کنین چون این کارشون از اگاهی کمشونه ،گناه دارن

وای حالم خیلی بده

کلا داداشام میگن اگر خانواده شوهر سرتونم ببرن باز تعظیم کنین چون این کارشون از اگاهی کمشونه ،گناه دا ...

اگر واقعا اینجوره،بهشون بگو من کاری ندارم ، شوهرم هر کاری کنه من اطاعت میکنم، اجازه بده میرم به پاشون هم میافتم، وقتی میبینن داستان چیه و تو اختیاری نداری دیگه حرفی برای گفتن نمیتونن داشته باشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز