2821
2789
عنوان

ترک سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 23 پست
اره بابا همچنان ۷۰ سالشه ۵۰ ساله داره میکشه ببین زنجبیل دم کرده بهش بده برای ریه اش پاک سازی کنه&nbs ...

میشه درخاست بدم پیوی کمکم کنی؟خداخیرت بده

فکرکنم بهترازهمه درکم کنی

برات دعامیکنم

میشه درخاست بدم پیوی کمکم کنی؟خداخیرت بده فکرکنم بهترازهمه درکم کنی برات دعامیکنم

باشه عزیزم اشکال نداره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در کنار قرص واسه ترک، داروی شد اضطراب هم بهش میده که عوارض ترک رو کم کنه. راضیش کن ببرش.

حتماعزیزم

فقط یچیزی ی دکترجراح مغزاعصاب توشهرمون هست عالیه بنظرت اونم میتونه کمکش کنه؟روانپزشک باسوادسمت مانیست ینی من ندیدم

نمیاداخه میخام خودم ازجیب هزینه کنم وکمکش کنم

یه چیزی بهت بگم

تا کسی خودش نخواد ترک نمیکنه

حتی کم هم نمیکنه

قرص برای کسی موثره که اراده کنه

پس اگه خودش نمیخواد تو بیخودی انرژی نذار

یه چیزی بهت بگم تا کسی خودش نخواد ترک نمیکنه حتی کم هم نمیکنه قرص برای کسی موثره که اراده کنه پس ...

خودشم خسته شده اخه ولی وابسته س

دیشب میگفت ی بسته میکشم بایدبزارمش کنارخسته شدم 

چرا سایت خرابه اسمت نمیاد برای قبول درخواست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چرا سایت خرابه اسمت نمیاد برای قبول درخواست 

ای وای منتظرم من😕درسته جامعه میکشن ولی منه نگبت ترسوم

دنبال هرراهی میگردم کمکش کنم

گرچه میگن قلیون صدبرابربدتره

ای وای منتظرم من😕درسته جامعه میکشن ولی منه نگبت ترسوم دنبال هرراهی میگردم کمکش کنم گرچه میگن قلیو ...

درست شد عزیزم بیا پی وی 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 3 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز