saaamiii مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 39 پست دوستان کسی هست راهنمایی کنه .از دیروز همش فکر میکنم پری شدم ولی نمیادامروزم بدن درد شدید حالت تهوع و سردرد داشتم. بی بی چک گذاشتم صبح منفی شد امروزم موعدمهامکانش هست باردار باشم بی بی نشون نداده باشه 1402/05/03 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 نه فقط ۵ روزه دائم تیر میکشه زیاد علائم بارداری نداری ایشالا که حامله باشی هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 ببین سمت راست سینت رگاش برجسته نشده عزیزم الان نگاه کردم فقط رگای نوکش معلومه ببخشید اون قسمت قهوه ای اونجا رگای سبز مشخصه که سینه ی چپم اونطوری نیست
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 من یک روز مونده به موعد زدم منفی شد،یک روز تاخیر رفتم آز دادم مثبت شد،بزار یکی دوروز از موعدت بگذره ... خدا برات حفظش کنه برای منم دعا کن
pedagogue عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1068 زیاد علائم بارداری نداری ایشالا که حامله باشی واقعا ؟؟پس چرا زیردلم درد میکنه اگه تیر کشیدن سینه علائم پریودی نیست ۵ روز درد خطرناک نیست؟ برم دکتر ؟
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 عزیزم الان نگاه کردم فقط رگای نوکش معلومه ببخشید اون قسمت قهوه ای اونجا رگای سبز مشخصه که سینه ی چپم ... این خودش یه علائم بزرگ از بارداریه هااا رگ تو سمت چپ نباشه اما تو راست برجسته بشه علائم خیلی بالاس ایشالا حامله باشی هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 انشالله که نیاد،به حق این روزهای عزیز توهم مامان بشی ان شاءالله . ممنونم از دعای قشنگت عزیزم
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 واقعا ؟؟ پس چرا زیردلم درد میکنه اگه تیر کشیدن سینه علائم پریودی نیست ۵ روز درد خطرناک نیست؟ ... موعدت کی هس؟ هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 ۶ روز دیگه احتمالا باشه گلم امیدت بخدا باشه به حق حسین مادر بشی هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
pedagogue عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1068 احتمالا باشه گلم امیدت بخدا باشه به حق حسین مادر بشی مممنونم عزیزم یه سوال هم دارم شاید یه کم خنده دار باشهبنظرتون تو دوره اقدام استفاده از نوره و تیزبر خطرناکه تو روزای نزدیک موعد ؟
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 این خودش یه علائم بزرگ از بارداریه هااا رگ تو سمت چپ نباشه اما تو راست برجسته بشه علائم خیلی بالاس ا ... نوک سینه ی راستم رگای سبزش قشنگ مشخصه .خدا از دهنت بشنوه عزیزم دعا کن باشم
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 این خودش یه علائم بزرگ از بارداریه هااا رگ تو سمت چپ نباشه اما تو راست برجسته بشه علائم خیلی بالاس ا ... عزیزم فقط اینکه بی بی چک منفی شد من یه قرص ژلوفن خوردم اگه باردار باشم ضرری نداره؟
saaamiii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 246 شاید زود زدی عزیزم من ۵ روزه سینه هام تیر میکشه زیر دلم و کمرم درد میکنه شما علائم دی ... من زیر دلم درد میکنه ،دقیقا حس پری دارم ، پاهام درد میکنه سینه امم سفت شده نوکشو دست میزنم درد میگیره