خانوما موقع پریودی وقتی خیلی درد دارید چه مسکنی میخوردید که آروم بشه؟؟من ژلوفن میخورم ولی خب میگن خیلی ضرر داره چیزی هست تاثیر بیشتری داشته باشه ولی ضرر کم تر ؟
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚
من رفتم دکتر بهم گفت تا ۴ روز اول هر ۶ ساعت یکبار یکدونه ایبوپروفن بخور فقط هم همون دردم و خوب میکنه
دیگه برای هر پریودی ۱۲ تا مسکن میخورم وگرنه بیهوش میشم 😪
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍