2777
2789
عنوان

شارژ گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
حالت تاریک هم روشن کنم؟کارسازه؟

آری شارژ کمتری مصرف میشود 

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 نمی‌دونم میگیره یا نه 

نه خداروشکر هیچ برنامه ای رو ازم‌نگرفت😁خاهرشارژر گوشیم خراب شده سوکتش ازجا دراومده 😂باید برم یکی بخرم و نمیرسم برم 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

آری شارژ کمتری مصرف میشود 

خداخیرشون بده همچین آپشنایی تو گوشیا داره😂😂ولی خب من کور میشم تا شارژر دستم برسه

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

نه خداروشکر هیچ برنامه ای رو ازم‌نگرفت😁خاهرشارژر گوشیم خراب شده سوکتش ازجا دراومده 😂باید برم یکی ب ...

خداروشکر 😂 

برو بخر..فعلا تونستی ی کاری بکنی تا ی مدت کوتاه 😁

نویسنده..رمان و داستان های کوتاه نوشتم.🦋 
خداخیرشون بده همچین آپشنایی تو گوشیا داره😂😂ولی خب من کور میشم تا شارژر دستم برسه

نکن این کارو چشمات اذیت میشن

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
خداروشکر 😂  برو بخر..فعلا تونستی ی کاری بکنی تا ی مدت کوتاه 😁

تا طهر دووم بیاره کافیه😁

😂الان میرم بیرون ازگوشی 

آفرین😁😁😁