2777
2789
عنوان

قبل عروسی👰🏻‍♀🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم🤦🏻‍♀😂 حالا میشه بگی چیکار کنم روز عروسیم خوشگل موشگل باشم؟؟🥲😂

چی بگم والا استرس نداشته باش تحت هیچ شرایطی نذار با همسرت بحثتون بشه از لحاظ روحی خوب باشی چهره ت خوب نشون میده گلاب و عسل و اینجور چیزا هم بزنی به صورتت از یکی دوهفته قبل خوبه

هرچی بیخیال تر باشی عالی تر میگذره، هرچی حساس باشی تهش گند زده میشه، من انقد حساس بودم و برنامه ریزی ...

وای آره🤦🏻‍♀😭

مامانم میگه اینقد استرس نداشته باش عادی باش

یساعت خوب میشدم دوباره استرسم شروع میشه😂😂

شوهرم میگه تو که برا عروسی غریبه ها هم استرس میگیری برا عروسی خودت خودتو به کشتن میدی برات عروسی نمیگیرم🥲😂😂

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
رسیدگی به پوست ، مو باید همیشگی باشه گلاب بزن به صورتت برای پوست خوبه  واسه اونا هم برنامه ری ...

قربونتت😘

مرسییی عزیزممم روز عروسی مشخصه فقط یسوال جرمگیری و کی باید انجام بدم یه ماه قبل عروسی یا الان؟

نه به نظر من یک ماه هم قبل هم زوده. تو دو هفته ی آخر رو باید بزاری برای رسیدگی به خودت. ولی دیگه هیچ کاری نداشته باشی. با برنامه ریزی همه چی خوب پیش میره. اما این وسط همیشه حساب بدقولی و بی انصافیه بعضی فروشنده ها و خدماتی ها رو هم بکن. 

انشالله خوشبخت بشی عزیزم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
اصن نمیتونم خودمو کنترل کنم🥲😂 همش یه دفتر دستمه و دارم مینویسم چیکار‌کنم چیکار نکنم که چیزی یادم‌ ...

بنظرم لباس حنابندون رو سبز پولداری تو اینترنت بزن rich green میاره برات 

اون رنگی بخر

یک عدد کنکوری بدبخت :/
نه به نظر من یک ماه هم قبل هم زوده. تو دو هفته ی آخر رو باید بزاری برای رسیدگی به خودت. ولی دیگه هیچ ...

مرسییییی❤🍕

بنظرم لباس حنابندون رو سبز پولداری تو اینترنت بزن rich green میاره برات  اون رنگی بخر

رنگ سبز خیلی بهم میاد

اما اینقد اطرافمون پوشیدنن که از چشمم افتاده 

دوس دارم یکم متفاوت باشم

اما بازمم مرسیی نگاش میکنم حتما😘❤

عزیزم کل کارهایی که قرار انجام بدی رو همه رو بنویس و براش تاریخ مشخص کن.و لیست کن مثل تهیه لباس عروس.گل،شیرینی.تزئین ماشین و....بعد هرکدوم که انجام میدیم تیک بزن.از همه چی لذت ببر.به این فکر کن که فقط یه بار عروس میشی و باید خوشحال ترین باشی.استرس نداشته باش .

عزیزم کل کارهایی که قرار انجام بدی رو همه رو بنویس و براش تاریخ مشخص کن.و لیست کن مثل تهیه لباس عروس ...

وای چقد نظرتون مفید بود برامم

مرسیییییییی😍😘

عزیزم انشاالله خوشبخت بشی..یه عروسی قبل محرم رفتیم انقدر همه چیزخوب بودو منظم که کیف کردیم..پذیراییشون یه باکس میوه داشت ونباتو نسکافه موزوهلو وشیرینی.فلاسک آب جوشو آب معدنی خنک هم رومیزابود..عروس هم رقص تمرین کرده بودن باداماد خیلی خوب رقصیدن آرایششم زیاد جیغ نبود..لباسش خیلی پف داربود ولی دنباله نداشت که اذیت شه..