2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وضع اقتصادی خرابه ولی نه برای تامین نیازهای اولیه برای رفع نیازهای غیرواقعی مثل خرید انواع لباس و تع ...

نیاز اولیه 😐دوتا چی خوراکی میخری خدا تومن میشه 

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

وضع بد اقتصادي اين نيست ك همه بريم گدايي

ك البته گدا هم زياد شده

معنيش اين هست من ديگه نميتونم مث سابق خريد كنم سفر برم

برا خريد هر چيزي ك قبلا راحت ميخريدم بايد موبايلم در بيارم حساب كتاب كنم ببينم ضرر نيست بخرمش!!!

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

قبول دارم بعضیا ناله الکی سر میدن

اما واقعا بخش قابل توجهی از اجتماع تحت فشار شدید اقتصادی هستن

به خانه من اگر آمدی براي من ای مهربان چراغ بياور و يك دريچه كه از آن به ازدحام كوچه ي خوشبخت بنگرم..

اره خواهرشوهر منم همین حرفو میزنه و فکر میکنه خیلی درست و راسته چرا چون تا نوک دماغشو میبینه خودش میلیاردره فک میکنه همه مث خودشن

میگه رو موتور زنه دستش الگو داره نمیگه اون کل سرمایه ش همون ۱۰_۲۰میلیونه ک مونده برا روزای مباداتر ،اگه داشت رو موتور نبود

میگه رستورانا و پاساژا شلوغ ،اگه ندارن چطور میخورن و میخرن ،نمیگه فوقش اون ۱_۲میلیون هزینه میکنه برا رستوران و لباس تنش بعد ۶ماه یه سال ،که کل تفریح و خوشگذرونیشون تو سال همون یه باره وگرنه هر روز ب فلان سفر و فلان پلاژ و خرید از کیش و ترکیه و دبی میکردن

اگر مردم داشتن تعداد کسایی ک تا کمر تو زباله ها خم میشن روز ب روز بیشتر نمیشد

اگر مردم داشتن غم گرون و کم شدن داروهای سرشام اور مریضاشونو نمیخوردن

اگر مردم داشتن این همه زن و مرد صب تا شب سرکار نبودن ک بچه شونو حتی درست حسابی و ب خواب نمیدیدن

اگر مردم داشتن غم این اجاره های سنگین و خونه هایی ک هر روز متراژش کمتر میشد رو نمیخوردن

و هزار مورد و امثال این

اره مردم همیشه دروغ میگن نداریم :)

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اره خواهرشوهر منم همین حرفو میزنه و فکر میکنه خیلی در ست و راسته چرا چون تا نوک دماغشو میبینه خودش م ...

تازع پولداراخیر هم یادگرفتن ب جاکمک ب ادما ب سگا کمک میکنن

بااین شعارکه مردم ب ماچه،خب کان دوم بزارن،بچه نزان

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تازع پولداراخیر هم یادگرفتن ب جاکمک ب ادما ب سگا کمک میکنن بااین شعارکه مردم ب ماچه،خب کان دوم بزار ...

باور کن هر بار میگه دلم خوووووونه و بخاطر بزرگتریش سکوت میکنم چطور چشاشونو میبندن؟؟؟

هنوز یادم نمیره غم و شرمی که تو چشم ی جوون دیدم ک از زباله ها داشت غذا میخورد و باهام چشم تو چشم شد یه لحظه از شرم متحیر موند

چطور امثال اینا رو نمیبینن چون نمیخوان

فقط حرف میزنن اقا خانم کاری نمیکنی باشه نکن توقع و گله ای نیز ولی ب خاطر خدا زخم هم نزن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
باور کن هر بار میگه دلم خوووووونه و بخاطر بزرگتریش سکوت میکنم چطور چشاشونو میبندن؟؟؟ هنوز یادم نمیر ...

میفهمم حرفتو توخوشی غرقن کسی رو نمیبینن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡