2777
2789
عنوان

حس سکته دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
خخخ من یا بار سر بچه کتک خوردم ۱ ماهم جدا خوابیدم انگار نه انگار مثلا قهرم . 

من بدون شوهرم خوابم نمیبره

برا همینم تا الان بیدارم

شبایی ام ک شیفته خواب ندارم😓

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
من بدون شوهرم خوابم نمیبره برا همینم تا الان بیدارم شبایی ام ک شیفته خواب ندارم😓

خدا روز به روز عشقتون رو بهم زیاد کنه  هروز خوشبختر از دیروز بشی گلم😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا روز به روز عشقتون رو بهم زیاد کنه  هروز خوشبختر از دیروز بشی گلم😍😍

ممنونم فداتشم🌹

عاقبتت ب خیرگلن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

عایا اشتی نمودی؟

نکن خب کقتی حالت بد میشه

با ۱ حرکت ملوس گونه برو تموم کن ناراحتی رو

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
عایا اشتی نمودی؟ نکن خب کقتی حالت بد میشه با ۱ حرکت ملوس گونه برو تموم کن ناراحتی رو

کنارشم

یه بارم آرنجشو بوسیدم

دستمم چسبوندم ب دستش

ولی پیامم براش گذاشتم ک به هیچ وجه بهم پیام نده(چون عادت داریم از صب تا وقتی میاد خونه دویستا پیام میدیم)

کنارشم یه بارم آرنجشو بوسیدم دستمم چسبوندم ب دستش ولی پیامم براش گذاشتم ک به هیچ وجه بهم پیام ...

برو خودتو لوس کن

بگو بنظرت زشت نیس دل منو تنها گذاشتی پشتتم کردی بهم

مگه بلد نیستی ناز بکشی اونم ناز من ب این ملوسی رو

بعدن بزور خودتو حا کن بغلش

یا م گازش بگیر  

خلاصه ک ۱ کرمی ب جونش بریز سر ب سرش بذار

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
برو خودتو لوس کن بگو بنظرت زشت نیس دل منو تنها گذاشتی پشتتم کردی بهم مگه بلد نیستی ناز بکشی اونم ن ...

دیگ نزدیکای بیدار شدنشه ک بره سرکار

چون خوابش سنگینه خودمو چسبوندم بهش

اوایل خوابش ک بود میخواستم یه لگد بزنم از خواب بپرونمش

چون میدونه بدون اون خوابم نمیبره.

دلیل بی خوابی الانمم خودشه

حالا بذار بره سرکار دارم براش.شیفتم هست دیگ بدتر

دیگ نزدیکای بیدار شدنشه ک بره سرکار چون خوابش سنگینه خودمو چسبوندم بهش اوایل خوابش ک بود میخ ...

ن بیخیال شو

ناراحتی رو کش نده

پاشو ۱ چای نبت درست کن بذار کنارتون

بیدار شد بگو باعث شدی خوابم نبره

الانم تا ده دقیقه بغلم نکنی حق نداری تکون بخوری از جات،خیلی م لوس و بد اخلاقی.....خلاصه ک ۱ جوری ک ضایع نباشه و منت کشی نباشه با دل خوش بفرستش سر کار.....

مردا گناه دارن....تنها دلخوشیشون خونه زندگیشونه

توی این وضعیت بد....

گناهه

قدرشو بدون تا هست

اصلا بهش بگو

ناراجو بودم خیلی م فک کردم....

بیا قدرمو بدون تا حیف نشدم  

ن بیخیال شو ناراحتی رو کش نده پاشو ۱ چای نبت درست کن بذار کنارتون بیدار شد بگو باعث شدی خوابم نبر ...

ن ببین باید حالشو بگیرم

چون میدونه من بدون اون خوابم نمیبره

عادت ماهیانه ام هستم اعصاب مصاب ندارم😖

ن ببین باید حالشو بگیرم چون میدونه من بدون اون خوابم نمیبره عادت ماهیانه ام هستم اعصاب مصاب ندا ...

من ک راستش میترسم شوهرم با ناراحتز بره بیرون.....

۱ بار با حال بد رفت بیرون زبونم لال نزدیک بود تصادف کنه....

دیگه با خودم عهد کردم نذارم دلخور و ناراحت بره بیرون.....

هرچی بوده ۵ دقیقه ای با صحبت حلش کنین

اصلا بیدار شد بگو درخواست مکالمه صلح امیز دارم بعدم حرفتو بزن.ایشونم حرفشو میزنه و تموم میشه

من ک راستش میترسم شوهرم با ناراحتز بره بیرون..... ۱ بار با حال بد رفت بیرون زبونم لال نزدیک بود تصا ...

شوهر من با سرویس میره خیالم راحته

بعدم خب خییییلی دعوای بدی نداشتیم ک بگم حالش خیلی بده

ولی میدونم من ناراحت باشم و بهش پیام ندم کار خودمو کردم☺

شوهر من با سرویس میره خیالم راحته بعدم خب خییییلی دعوای بدی نداشتیم ک بگم حالش خیلی بده ولی مید ...

دیگه خود دانی دوستم

وای حیف لحظات زندگیه با ناراحتی بگذره

گوشیا داره حاموش میشخ برو راحت باش  

من ک راستش میترسم شوهرم با ناراحتز بره بیرون..... ۱ بار با حال بد رفت بیرون زبونم لال نزدیک بود تصا ...

چفدر خوبی تو!!  اولین کاربری ک حرفاش هیجان زده و دور از واقعیت و تشویق به دوری ،نبود ، خیلی خوشم آمد از راهکارات . امیدوارم هرروز عاشقتر از دیروز  در کنار همسرگلت باشی .